Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z włączeniem mt2 PL , błąd HS

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Od 3 dni nie mogę znaleźć rozwiązania dla mojego problemu , wygląda on w następujący sposób , odpalam mt , wszystko mi się patchuje , i przy ładowaniu nowego HS pro wyskakuje komunikat "START_SERVICE ERROR(errorCode=204)" , od razu zaznaczam że próbowałem od nowa pobierać grę , usuwać folder HSa i od nowa pobierać itd. znacie jakieś inne rozwiązanie? czy pozostaje mi tylko postawienie systemu od nowa?

HB5fLf7.png

Opublikowano

skoro pobieranie nowego metina nie pomaga to juz najprawdopodobniej wina systemu... moze cos ze sterownikami sproboj je zaaktualizowac lub cos :) no ale wydaje mi sie ze format napewno zalstwi te sprawe :)

Opublikowano

dokładnie jak @up ;) wolę się w obejścia nie bawić , bo jak nie patrzeć jest to próba omijania HS (głównego zabezpieczenia przed hackami)

@imbir , mam najnowsze aktualizacje sterowników ;/

jak nie znajdzie się żadne rozwiązanie to będę zmuszony do reinstalacji systemu ;)

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...