Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]

Hajteer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od jakiś dwóch dni mam problem z crossfire... Przed tem działo wsyzstko ok, teraz nie moge odpalić Crossa, gdy właczam, wyskakuje mi komunikat [Error] " Your client is invalid version. Re-install the latest version game client. The local version is higher than latest version". I nie moge włczączyć crossa. Reinstalowalem ale to nic nie dało. Raz próbowałem wielokrotnia właczyć Crossfire i sie włączyło ale teraz nie ma siły... Omg prosze o pomoc.

Opublikowano

Jeżeli nadal nie dziala spróbuj tak :

( 99 % , że po tym zadziała Ci Cross )

1.Otwórz start

2.Wybierz uruchom

3.Wpisz regedit

4.Wejdź w HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/Windows i w wartości CSDVersion 300 zmieniasz na 200

crossfirewallpapera.jpg

Daj LIKE !

Opublikowano

Lub

1.Usuń plik version.ini z gry

2.Włącz grę przez patchercf.exe

3.Włącz grę przez patchercf.exe a gdy wyskoczy error wyłącz go za pomocą menagera zadań poprzez zakończ proces

Tak ja robię bo mi to samo wyskakuje :P

15331968_8_3.png Z M4A1 gra się świetnie ale trzeba umieć ;D
Gość patrykkos
Opublikowano

W tym przypadku włączenie gry przez patcher nic mu nie da

:D

IceŁoter podał mu działający sposób bo sam go sprawdziłem na laptopie

;)

Opublikowano

IceŁoter mozesz napisac dokladniej, tam mam jeszcze do wyboru system szesnastkowy i dziesietny... co wybrac >? i gdzie wpisac ?

Opublikowano

@2UP Wszystko masz jak najdokładniej wytłumaczone ! Dasz sobie rade bo nawet ja dałem .

@Edit Zmieniasz tylko z 300 na 200 a system szesnastkowy/dziesiętny zostaw taki jaki miałeś ( ja chyba mam szesnastkowy )

crossfirewallpapera.jpg

Daj LIKE !

Gość patrykkos
Opublikowano

Odpalenie przez patcher nic nie da jeżeli masz taki błąd. Ja próbowałem różnie jak miałem to na laptopie. Re-install mi pomógł ale sposób IceŁoter działa w stu %

;)

Opublikowano

Ja mam czyste pliki CF'a i też tak mam :( Próbuję włączyć CF'a z jakieś 10x i dopiero wchodzi i mogę grać...

Gość patrykkos
Opublikowano

Może spróbuj pobrać na nowo instalkę. Mi tak pomogło

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...