Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Działający FB po dzisiejszej aktualizacji.

Knysu97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co w temacie. Szukam w pełni działającego i niewykrywalnego Fishbota (najlepiej tego typu :http://www.mpcforum.pl/topic/656198-dl-dzialajacy-fishbot-na-pl-po-aktualizacji-140612/). Z tym nie miałem problemu ani z HS, ani z obsługą, lecz (chyba) po aktualizacji przestało działać. Bardzo proszę o szybką odp.

Opublikowano
Została poprawiona funkcjonalność programu, między innymi problemy z kompatybilnością oraz łowieniem na ziemi. Fishbot sam blokuje HS, więc nie potrzebujemy żadnych bypassów. Dużo łatwiej połączyć się między grą a cheatem. Brak częstych problemów z komunikacją między programem a grą. PS. Wirusy wykryte na skanie są nieszkodliwe. Wykrywa je dlatego, że program automatycznie bierze robaki i rzuca wędkę oraz ją wyciąga.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

UWAGA!!! PÓKI CO HACK DZIAŁA TYLKO I WYŁĄCZNIE NA PRIVACH. PO PEWNYM CZASIE POSTARAM SIĘ TO NAPRAWIĆ!!!

niestety, ale Ja na PL'a potrzebuje.

@EDIT

Ściągnąłem go z ciekawości i gdy go odpalam to tak strasznie muli mi kompa, że wolałem go z miejsca usunąć. I tak mi nie działał. To shit jakiś jest.

Opublikowano

UWAGA!!! PÓKI CO HACK DZIAŁA TYLKO I WYŁĄCZNIE NA PRIVACH. PO PEWNYM CZASIE POSTARAM SIĘ TO NAPRAWIĆ!!!

niestety, ale Ja na PL'a potrzebuje.

@EDIT

Ściągnąłem go z ciekawości i gdy go odpalam to tak strasznie muli mi kompa, że wolałem go z miejsca usunąć. I tak mi nie działał. To shit jakiś jest.

Shit to jestes ty..... Moli ci kompa bo przeciez napisalem ze nie dziala narazie na PL. Dlatego... Wiec nie wlatuj mi z takim okresleniem... Na privie byloby dobrze. Moze twoj komp to shit a to juz nie moja wina......

76561198093573641.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...