Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Początkowe auta - co jest grane ?!

Wiater31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na początku kupiłem sobie autko za 20k, a mój znajomy dostał jakiegoś forda z osiągami 600 +

Powie mi ktoś dlaczego ?

Jak tego dokonać ?!

Opublikowano

To dlaczego ja takowego nie dostałem zaczynając grę ?

Spróbuj w takim razie, przeinstalować Need For Speed World i zrobić całkiem od nowa nowe konto i zobaczysz czy będzie działać poprawnie.

Opublikowano

Spróbuj w takim razie, przeinstalować Need For Speed World i zrobić całkiem od nowa nowe konto i zobaczysz czy będzie działać poprawnie.

Próbowałem, nadal nothing.

Opublikowano

Już chyba tak nie ma, wcześniej było tak, że na star miałeś wybór jednego z trzech samochodów z T3 Ford GT , Lamb. Galardo i chyba Nissan, ale teraz już tego nie ma. Zakładałem dziś konto kuzynce i już wróciło do normy.To chyba było tak na zachętę do gry.

Opublikowano

To było tak , że musiałeś założyć nowe konto EA na witrynie NFS World. Po zalogowaniu i stworzeniu kierowcy dostajesz taką brykę.

Do wyboru :

-Lamborghini Gallardo

-Ford GT

-Nissan (nie pamietam ktory)

Nie wiem czy to jeszcze działa

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Racja gdy zakładałem konto dostałem te trzy auta do wyboru to musiał być jakiś prezent na początek dla tych co zaczynali grę na początku czerwca ;)

A ten nissan to był GT-R

11793260_452992293.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...