Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sprz. Championa.

Kronogs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wysłałem zgłoszenia do Angl.Supportu Wypełniłem :

Username : xxxxxxxxx

Summoner Name : xxxxxxx

Server : Europe Nordic / East

Sell Champion : Draven

AMOUNT PZ : 6300

I Wszedłem na emaila , i niby zgłoszenia zostało rozpatrzone mam do wyboru Opcję " Że jestem lub nie zadowolony z odpowiedzi"

No i dałem Że jestem nie zadowolony i napisałem : że nie oddali mi PZ i co oddadza mi te 6300 PZ?

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Gość Menesterowy
Opublikowano

Po pierwsze, to napisałeś:

'Nie nazwał mnie PZ!'

Po drugie, to raczej odpowiedź zawierała jakiś wzór, który zazwyczaj daje pracownik (Kopiuj wklej, standardowa formułka).

Opublikowano

Ale nie dostałem żadnej odpowiedzi tylko jest napisane że moje zgłoszenie zostało rozpatrzone...

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Wiec powinni ci dodac pz

Sprobuj cos kupic w sklepie albo zrob reloga

W ostatecznosci napisz do nich ze nie dostarczyli ci pz najlepiej do polskiego supportu

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

To napisz jeszcze raz tylko że do polskiego. A oddawałeś już coś kiedyś? Jeśli tak to już Ci ne oddadzą bo można oddać tylko raz.

wikmk9.jpg

Opublikowano

A sprawdzales swoich champow ? Pewnie ci jeszcze nie sprzedali tego draven'a. Idz sprawdz czy masz go w swoich champach, bo jesli go masz nadal to musisz poprostu czekac ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...