Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno postaci za sporą ilość PZ

xSAZx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Upatrzylem se postac za 4800 PZ. Aktualnie mam 1466 i szczerze powiedziawszy zebranie reszty PZ jest nielada wyzwaniem. I tu jest pytanie : Jak SZYBKO zdobyc 3334 PZ ?

Nie ma mowy o wplacaniu pieniędzy na cokolwiek!

Opublikowano

Skoro nie chcesz płacić, to jedyne co pozostaje to granie, długie granie.

Opublikowano

Tak juz menester powiedzial jak nie chesz kupowac bonow na expa pozostaje ci grac grac i jeszcze raz grac

Oczywiscie szybciej to zbierzesz wygrywajac

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

OK, ale jak grac ? W jaki tryb ? Mniej osob ? Wiecej ? Jak szybko to dostane ?

PS: Mam te 400 RP za costam, juz nie pamietam.

Opublikowano

Jak grać?

Jak najlepiej to chyba oczywiste.

Jaki tryb?

5v5 z ludźmi

Mój kolega no-lifiąc ma 2k na dzien ale to różnie jest zależy ile masz czasu i czy wygrasz/przegrasz

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

No coz... 6 gier dziennie, powiedzmy 4 wygrane 2 przegrane, ~40 minut kazda, wynik ~15/3/x. Ile z tego bedzie z 1500 PZ na 4800 ? (Dni)

Opublikowano

hmm...za jedną grę otrzymujesz około 120 IP , first win 200+ , więc jakiś tydzień będzie ,może mniej :) to tak bez obliczeń ,bo już nie mysle xD

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Jak robiłem nockę z kumplami to najlepszy wynik (od 17:00 do 9:00) to 2300~. Każdy mecz ok. 40 minut i po 40-100 z każdego. Ja w tydzień kupiłem dwie postacie jedną za 6300 i 3150 grając po parę meczy dziennie po szkole.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Sprawdź dominiony. Trwają połowę krócej co 5v5 a przynoszą niemal tyle samo kasiory. RP Ci nie radzę wydawać na boosty bo Ci się nie opłacają. Lepiej kupić skina do ulubionej postaci, który jest w promocji. Grając 5 gier dziennie nazbierasz akurat do wakacji.

(co do wyników z kolegą no-lifowaliśmy w czasie ostatniego IP boosta przez 14 godzin to nabiłem jakieś 4k)

wikmk9.jpg

Opublikowano

Graj 5v5 Rankedy nalepiej ( najwiecej IP)

Jeśli masz te 400RP kup sobie IP Boost per win. (chyba ze będziesz gral cały dzień to ip boost 1 day)

Jak twój team chce surra dać to klikaj nie,poniewaz jeśli nie zsurujesz gry to dostaniesz więcej IP.

Pozdro

Opublikowano

Kiedyś było chyba teraz też ze za każdy wbity ref dostawało sie Ip Bosta 4 Winy co dawało do wygranej +100 ip.

Wieć możesz tez nabic pare refów i dostaniesz Ip Boosty za free :D

brolaf.png
Opublikowano

Graj 5v5 Rankedy nalepiej ( najwiecej IP)

Jeśli masz te 400RP kup sobie IP Boost per win. (chyba ze będziesz gral cały dzień to ip boost 1 day)

Jak twój team chce surra dać to klikaj nie,poniewaz jeśli nie zsurujesz gry to dostaniesz więcej IP.

Pozdro

Debilizm,

po 1 nie dostaje sięwięcej ip jak sie nie kliknie sura

po 2 nie polecaj mu grac rankedow bo tacy jak on tworzą potem elo hell

po 3 za rankedy sie dostaje tylko ip co za normale

Jak się nei znasz to się nei wypowiadaj.. potem się dziwią, że na mpc to niczego się nei dowiesz.. czemu? bo tacy jak ty piszą posty

Opublikowano

Ok. Aktualnie mam 2758 PZ. W 2 dni doszlo mi ponad 1k PZ.

Dominiony spisuja sie swietnie, lecz duzo nerwów trzeba sobie popsuc jak ktos grac nie umie <_<.

Dzieki za pomoc. Mozecie jeszcze napisac szybsze, lub lepsze sposoby na szybki zarobek PZ.

Odezwe sie jeszcze jak uzbieram 4800 i dam like za pomoc :D

Opublikowano

Ta znajdź takiego "debilqua"

Poza tym nabijanie refów samemu tylko dla IP się nie opłaca. Szybciej nabije się samemu na botach taką ilość IP.

@down są lepsze rzeczy na które można wydać RP niż IP boosty

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...