Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini TuT] Jak zrobić mugshot z pozą.

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu do rzeczy, bo tu prawię nie ma co pisać.

Wybieramy pozę ze sklepu/swoich itemów, odtwarzamy ją.

Jak najszybciej klikamy "Graj"

Anulujemy szukanie.

Mugshot znajduję się w

Mój komputer > Dysk C > Program Files > EA Games > Battlefield Heroes > mods > bfheroes

461151420292002410470.png
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/522057-tut-faq-battlefield-heroes/

Mugshot jest to obraz Twojego Hero. Można go zrobić poprzez naciśnięcie Play Now i szybkie anulowanie. Znajdziesz go w:

Mój komputer > Dysk C > Program Files > EA Games > Battlefield Heroes > mods > bfheroes

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/522057-tut-faq-battlefield-heroes/

@Ref

Ja właśnie stamtąd mam ścieżkę do tego pliku gdyż mój komputer jest w naprawie.

Opublikowano

Po pierwsze skoro wiesz taki tut jest to po co go piszesz, po drugie wszyscy o tym wiedzą, co ty próbujesz udowodnić?

Wcale go nie ma, jest tylko gdzie można znaleźć mugshota a w tutku chodzi jak go zrobić z pozą.I nie wszyscy bo zawsze może komuś sie przydać.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/425791-inne-i-ty-moesz-pochwali-si-swoim-strojem/

Nawet w tym temacie jest wytłumaczone -_-

Po co robisz bez sensowne TuT'y ?! Co one ci dadzą ?

Opublikowano

Ja pie*dole.. wypier*alaj z forum jak takie teksty masz mi pisać, patrz tu:

Mugshot jest to obraz Twojego Hero. Można go zrobić poprzez naciśnięcie Play Now i szybkie anulowanie. Znajdziesz go w:

Mój komputer > Dysk C >

Program

Files > EA Games > Battlefield Heroes > mods > bfheroes

Więc jak nie ma. Nie wiem czy ty chcesz zostać modem czy chcesz zbić % ale ogarnij się!!! To nie tut!!!

@Edit nie no jebne sobie posta, po pierwsze, nie dla zabawy jest opcja edytuj, po drugie, pokaż mi kogoś kto jest takim idiotą e się tego nie domyśli, po trzecie, tak to nie tut to najwyżej info.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Nigdzie nie ma jak zrobić mugshot z pozą...

Ja pie*dole.. wypier*alaj z forum jak takie teksty masz mi pisać, patrz tu:

Więc jak nie ma. Nie wiem czy ty chcesz zostać modem czy chcesz zbić % ale ogarnij się!!! To nie tut!!!

Jak nie jest tut to co, kurwa?W temacie masz mini-tut, a co mogło być innego?Dodatek do tuta?Tu chodzi jak zrobić mugshot z pozą, a tam jak zrobić zwykły mugshot!

Opublikowano

O Kur*aaa ale mi tu sztuka zrobić Mugshota z pozą. Japierdole -,- Chłopie nie wiem na co ty liczysz ; p

Opublikowano

O Kur*aaa ale mi tu sztuka zrobić Mugshota z pozą. Japierdole -,- Chłopie nie wiem na co ty liczysz ; p

Liczę na to, że chodź paru osobom się przyda, a nie jakieś pajace spamują i nie czytają postów dokładnie po czym trzeba im tłumaczyć i zaznaczać na czerwono o co chodzi w tutorialu!

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...