Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Mega winda pro szybka (tania :D)

TworcaSerwow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak pokaze jak zrobic pro winde w minecraft dziala to chyba na all wersiach i potrzebne jedyne co to duzo drewna ja osobiscie tego uzywam na survivalu wyglada to tak \/

2012-06-2_rswhsqn.png

(wiem wiem w tle widac moda MiceWorkers ;D ale nie w tym rzecz T^Taby zrobic cos takiego oto rysunek pomocniczy :D \/

2012-06-2_rswhapq.png

A wiec cos takiego zrobic 2 deski na tej 1 polozyc lodke potem ja znisczyc (ta co na niej postawiles(as)) i tak jak widac robic w nieskonczonosc jesli sie przydalo licze na like'a :) (ps moze byl juz taki pomysl u kogos ale ja robie tylko tut bo wpadlem na to ) :)

@edit bo zapomnilaem zeby wchodzic na to poprostu wchodzic na lodki mozna trzymac lub spamic PPM :)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Pomysłowe i fajne, aczkolwiek dużo nie wyjaśniałeś.

Ktoś kto nie wie jak szybko można przemieszczać się za pomocą łódek nie zrozumie.

Opublikowano

@up co ci nie pasuje takie trudne zrobic latwa winde

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Admin Cienia
Opublikowano

Popraw poradnik, dodaj więcej screenów, ponieważ większość osób mało z niego nie zrozumie.

Głównie chodzi tu o początkujących graczy.

1294477714-U1.png

Opublikowano

@up ale nie wiem co tu jeszcze dac to jest takie latwe ze jaskiniowiec by zrozumiał...

Opublikowano

niezłe ale niestety brzydko wygląda i na pewno nie zamieszczę tego na prywatnym świecie w minecraft :(

03082059994152820902.jpg

Pomogłem? Jeśli tak daj plusika! Proszę o zdjęcie kilku%!

Opublikowano

Dobra mam was w dupie mod zamknij zebym sie nie wkurw***

Znawca
Opublikowano

ja nic z tego nie rozumiem. Zrob najlepiej video tut, lub lepiej to wyjaśnij

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

A ja rozumiem. Trzeba wchodzić do łódki wyżej. No wiecie, bo wchodząc do łódki wyżej "przenosi" was do niej i kilka szybszych kliknięć i jesteśmy o nawet 50 kratek wyżej. Tym sposobem naprawdę można dosyć szybko przemieszczać się w górę. Niestety w dół już nie. Najlepiej blisko tej windy zrobić jakieś małe oczko wodne i skakać do niego z góry aby szybciej schodzić na dół :) Fajny tut, leci like.

PS. Zamiast łódek można też dać wagoniki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...