Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hacków do Wolfteam PL

Nekton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzialem ze ludzie maja hacki we wolf teamie przykladowo na nieskonczone zycie, czy rozwalenie wszystkich przeciwnikow w 1 sekunde od rozpoczecia rundy itp. ma ktos do tego dostep? czy to jest platne? prosze o jakiekolwiek informacje jezeli ktos cos wie, przegrzebalem cale forum ale nigdzie ani slowa albo mowia ze nie ma ( po czym mi sie smiac chce bo ludzie albo w to nie graja albo g*wno wiedza o WT) ...

dziekuje zgory za jakiekolwiek pozytywne odpowiedzi.

Opublikowano

Nieskończone życie ? Chdzi ci o -7 tyś HP ? Rozwalenie kolesia w 1s od rozpoczęcie rundy ? Koleś tepa się nad cb i cię deda . Na PL'a nie ma niczego albo jak już to płatne :P

http://wtprohack.com/ tu masz ale na US chyba nie wiem czy działą bo nie testowałem tego :P 2 albo 3 dni temu koleś wbił na PL'a -7tyś hp bronie za AP za free miał :P i dedał mam go nawet w znajomych :P

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Te hacki są płatne, na forum tego nie ma, bo po co zamieszczać płatne hacki ? ;)

Co do rozwalania w pierwszej sekundzie rundy, to tak jak napisał easy, tepanie i hita. Pamiętaj, że w dziale obowiązują polskie prefiksy.

52287137559562145640.png

Opublikowano

hmm ale widzialem kolesia na PL WT i robil wszystko prawie... no i to jest mozliwe...!! turasy maja na swoich stronkach hacki do PL wersji bo oni przewaznie tego uzywaja jakby tam pogrzebac gdzies ale ja jezyka nie znam ;/

Opublikowano

gralem z kolesiem ,który mial hacki -7tys hp . Było wilki na ludzi i on grał człowiekiem a zmieniał się w wilka .

Gadałem z turkiem hack nazywa sie qreath hack .Jego opcje to ,envanter hack (nie wiem co to),all weapons,speed hack,

Kosztuje 100 dolarów

Nazwa forum to:hilemerkezi.com Licze na like .

Opublikowano

@Up

Ale płatny ^^ I to w chuja .

@Nekton

Turki to turki wbiją i tracisz zabawe . Po po ci te hacki skoro cie zbanują i już sobie nie pograsz . A jeżeli juz " pragniesz " grać na tych wspomagaczach [ czyt. Hacki ] to idź sobie na Angielską wersje tej gra tam ich jest podobna masa a GM to zwisa i im nie dawają bana :P

oDYVDfv.gif
Opublikowano

nie chodzi o to ze chce na nich pograc czy cos, poprostu polowa ludzi na tym forum o WT g*wno wie i mowi ze nie ma hackow albo sa platne ale spotkalem tez polakow co maja hacki... i no nie moga one kosztowac miliony bo sporo osob je ma... ja wole grac bez nich ale czasem jakis wspomagacz by sie przydal wall hack przedewszystkim

Opublikowano

No tak jasne na forum wt nikt ci nie powie bo ktoś ich kapnie i mają perma :P

A co do płatnych no tak milionów nie kosztują ale nie są tanie ^^

A co do wspomagaczy to zrobią film wysyłają i ban . Bo na PL'u to same kable grają ^^

oDYVDfv.gif
Opublikowano

kiedyś to były fajne hacki sam pamiętam jak sporo grałem na hackach ps. ale brałem tylko lepsze bronie a teraz to kur*a wszystko za kase .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kiedyś to były fajne hacki sam pamiętam jak sporo grałem na hackach ps. ale brałem tylko lepsze bronie a teraz to kur*a wszystko za kase .

Chcą coś zarobić, wkońcu musieli się namęczyć przy łamaniu zabezpieczeń itp.

No tak jasne na forum wt nikt ci nie powie bo ktoś ich kapnie i mają perma :P

A co do płatnych no tak milionów nie kosztują ale nie są tanie ^^

A co do wspomagaczy to zrobią film wysyłają i ban . Bo na PL'u to same kable grają ^^

Jakbyś sama nie chciała zbanować takiego gracza, załóżmy grasz uczciwie, a tu ci imbecyl wchodzi, na hacku zabija i jeszcze ma z tego satysfakcje, tylko co mu z niej jeżeli grać nie potrafi, a jak strzela to mu celownik po niebie lata;p.

h6IduA1.png

Opublikowano

SORY ALE PO CHOLERE 5 TEAMAT O TYM JEST !!!! I TO NA 1 STRONIE !!!!

SORY ALE PO CHOLERE 5 TEAMAT O TYM JEST !!!! I TO NA 1 STRONIE !!!!

tut1.jpg

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

@UP

Nie ma takiego hacka i nie będzie.

Wszystkie hacki na AP, które są na necie to fejki i keyloggery.

Nie odkopuj tematów, EOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...