Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Combat arms - 17 550 GP

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj wysyłam eska za 23 zł . To już mam na M32 . Teraz pozostaje kupić speca aby wgl założyć te M32 ... Za nx raczej nie kupie a gp nie mam ... posiadam jakąś tam snajperke na 1 dzień i mam pytanie w jaki sposób i z jakim ekwipunkiem grając 7 godzin dziennie zarobić 18k na speca za gp :F. Posiadam kd 0.91 oraz range MSG2 pozdrawiam.

Opublikowano

co to eska 23 zł?

sms za 23 zł podajrze doładywujący 4200 nx chyba ...

@up spam ...

Proszę o więcej wypowiedzi.

sotoran jaki kura spam jakieś eski piszesz i nie wiem co to jest a chce pomóc i się pytam a ty spam ...

1. Eska Racing - http://www.eskaracing.com/

2. Eska (radio)

to są eski a nie jakieś sms ...

sp1epżaj niewdzięczniku nie pomoge

sotoran sP1epż@j niewdzięczny nie pomoge ci

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

sms za 23 zł podajrze doładywujący 4200 nx chyba ...

@up spam ...

Proszę o więcej wypowiedzi.

@Edit

Więc mówię .... Sms doładywujący NX. Znasz odpowiedź na pytanie czy nie ?

@edit 2

Uważaj na słówka kolego to po 1, po 2 jaki niewdzięczniku ,] ?

Opublikowano

do dupy ten nemeqis bez urazy ;/ .... Pkt nie nabije bo każdy się pcha a dalej grandesy i pół teamu ded ... .. Coś innego ?

Opublikowano

trzeba się wyrobić na nemexisie,mapa uważana przez duuuuużą większość graczy za mapę na której najszybciej się expi w najkrótszy czasie,jeżeli jesteś w teamie który ciśnie do przodu i jak piszesz pada w połowie,to się nie spiesz i nie dorównuj im tylko pomalutku z tylu więcej wybijesz zachowując ostrożność,dojdzie do tego mpv za czas najdłuższy w grze,trzeba tylko ogarnąć mapkę B)

Opublikowano

Hmm fajnie by było znaleść stały team na Cabin Fever, Nemeqis HQ tak 7 godzin dziennie ;d

Może nie 7 godzin ale poszukaj klanu z nimi można takie ustawki robić :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@up

Niby tak ale ja np uwielbiam grać Cabin Fever tylko ze względu posiadania M32 ^^jest zajebiste według mnie ;D ...

@topic

A co powiecie na temat Thundera/Foxa ? Wydaje się trudne...

Opublikowano

Foxa totalnie odradzam dla mnie niewypał.

Jeśli znajdziesz pro elo team na thundera to w pare minut troche expa kiedyś tak sie expiło ale po wejściu Nemexisa stało sie to mniej opłacalne jednak dośc popularne nie raz widze ludzi którzy cały czas thundera cisną :P

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@up

Niby tak ale ja np uwielbiam grać Cabin Fever tylko ze względu posiadania M32 ^^jest zajebiste według mnie ;D ...

@topic

Z m32 na CF ? najlepszy wybór to jest Nemexis HQ jak inni mówia, ale jak tego nie lubisz to na CF lub BL

Możesz także poszukać jakiegoś dobrego ziomka co giftnie ci tego speca.

Opublikowano

Tego się już w ogóle nie opłaca grać. Najlepiej jest jak było mówione. Szybciej na żadnym z trybów nie zagrasz.

Opublikowano

Za NX, które posiadasz kup sobie Minigun, i speca za GP, i na Nemexis HQ. Do tego zostanie ci na jakieś Exp Passy. I tak jak wyzej mówiono nie ma się co spieszyć tylko powoli. A na Bosa jest sposub. Ja gram Nemexis od wczorej bo do tej pory Elimki, ale czas na LVL przyszedl. Więc cisnę HQ i juz połapałem Bossa.

Musisz tylko ogarniać gdzie strzela. I mniej więcej, w którym momencie na które piętro. Do tego ogarnąć 2-3 sposoby campienia i Exp wielki.

Tylko idź na Foxtror bo na Platinium to same Miniguny.

Jak chcesz to ja będe grał od następnego tygodnia CF na moim głównym koncie, bo sobie z tego co teraz gram Speca giftne i będę cisnął. Do tego mam Flame i Medy w Inbox. A później jak wbije 1LT3 to Miniguna kupię i na Nemexis HQ.

Pozdrawiam!!!

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Słuchaj no jak chcesz to ci giftne tego speca, tylko jak zarobisz chciałbym zwrotu Gp, myślę że na tym nie stracę a ty będziesz zadowolony.

Idziesz na taki układ? jak tak to podaj swój nick.

Opublikowano

O kurcze nie sądziłem że ktoś mi speca giftnie ooo dziękuje miły człowieku :))) napisz mi na pw w środe to odgiftuje :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...