Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Need for Speed Run

zbysio11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*Nazwa gry: Need for Speed Run

*Gra oryginalna: Tak/Nie - TAK

*Paramenty komputera: Na dole w ss (mam karte grawiczna GT 220 1 GiB

*Opis swojego problemu: hmm jak widac na filmiku trasa mi sie ucina a pozatym tnie mi sie gra

/Inne: Man też taki proble że tną mi sie gry które raczeni nie powinny sie zacinac

-Crysis 2

- Mafia 2

-gta 4

-Need for Speed Run

Na poczatku jak miałem kompa ze sklepu to tak nie bylo raczej ale teraz tną sie sie gry które nie powinny

a chciałem se kupic Battlefilda 3 ale też bedzie sie raczej cioł :( pomocy

Sterowniki mam najnowsze :)

Tu filmik jeżeli trzeba pobrac najnowszą latke to proszę ,o linka

--------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=7d5g6r_NugA

---------------------------------------------------------------------------------------------------

::::

::::

jak widac na samym koncu filmiku jest WCZYTYWANIE i dalej nic

logów w grze prawie niemam

2bhq4.jpg

r5jau.jpg

kiedys mialem wynik podstawowy 5.0 czy 5.5

Karta Graficzna : GT 220

Opublikowano

Spokojnie piszesz bardzo chaotycznie. Przeczyść swój komputer Ccleanerem. Co do Nfs'a to może reinstall by tutaj pomógł.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Sprawdź czy karta graficzna się za mocno nie przegrzewa. ew. instalacja Game Boostera.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

64-bitowy system operacyjny.. Większość gier przystosowana jest do 32-bitowego systemu, więc właśnie stąd jest to klatkowanie ;)

OndteAw.png

Opublikowano

Większość gier przystosowana jest do 32-bitowego systemu, więc właśnie stąd jest to klatkowanie

Jak to może być możliwe, jak nfs:run robili na nowych maszynach i od razu została zrobiona pod 64 bity, czemu? Podkreślenie detali w grze.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...