Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Fiora vs Renekton vs Fizz

hubert.zglinick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Fiora vs Renekton vs Fizz

Zależy mi na: mocnym mid oraz late game. Także na dynamice, damage oraz survi.

Dodatkowe informacje: Lubie takie postacie jak wukong, morgana, jax, blitz oraz le blanc.

Witam, pomóżcie mi co do wyboru spośród tych trzech champów. Od razu mówie że Fiora jest raczej na ostatnim miejscu bo grałem teraz nią w rotacji i trochę zbyt papierkowa i szybko się nudzi. O Fizzie w sumie nic nie wiem a Renekton wydaje się fajny

; )

Opublikowano

Z tego polecam renektona

Bardzo wytrzymały

Długo stoi na linii

Sam uciągnie linie

Ciekawy(Fury system)

mobilny

z ulti ciężki do zabicia

stunuje

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Rene jest dobry, healuje się z Q, ma stuna, jest wytrzymały, przy odpowiednim buildzie zada dobry dmg, dość dobry system escape.

Opublikowano

Fizz

Dość dobry jungler

Dash zadający dość spore obrażenia

mobilny

Dla mnie renekton lepszy dłużej postoi na linii i moim zdaniem bardziej przyda sie do teamu

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Też polecam renektona.Ostatnio grałem z kolesiem który grał renkiem i sam 2 na linii cisnął :D

Ogólnie jest wytrzymały i sam się utrzyma na linii tak jak kolega pisał.

Opublikowano

Renekton

Kupiony przezemnie nie dawno .

Wiem za to ze to zarąbisty solo top .

Prawie nigdy nie feeduje na lini Gank na Renka przy 6 lv konczy sie dublem . Na troll buildzie 6 x Bloodthirster nastackowanymi 1 800 dmg na 50 furii :D.

Polecam Własnie jego na lejnie nie do zbicia za to w late game troszke słabnie ale moze inicjowac TF

Opublikowano

czyli pozostaje mi dozbierać ostatnie 500 golda i kupić renektona ;D A możecie mi jeszcze doradzić jakiegoś fajnego champa ad z dużym damage i jednocześnie nie papierkiem za 1350 lub 3k ? ;d

Opublikowano

Ja Ci polecam Jax on nie jest ad jest hybrydą .

Hybryda ktora ma na skillu uniki . Ma tez ulti ktore w pasywie pozwala na super dmg . Pod hybryde jesli sie ładnie nafeeduje to w late kozacko carruje grę.

Opublikowano

czyli pozostaje mi dozbierać ostatnie 500 golda i kupić renektona ;D A możecie mi jeszcze doradzić jakiegoś fajnego champa ad z dużym damage i jednocześnie nie papierkiem za 1350 lub 3k ? ;d

nasus - late game masakryczne. Soluje nawet 5 na ulcie.

Opublikowano

Jak chcerz postac za 1350 ktora nie jest papierem i ma duzy dmg to bierz jaxa

Duzy dmg

Stun

Doskok

Unik

Ult dajacy chwilowo wieksze survi

Spory magic dmg z w

Nie jest papierem

Z feedem mozna sie wbic na 3 :D

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Z własnego doświadczenia nie polecam renektona :P jest dużo lepszych championów od niego ^^, ktoś tam mówił że renek jest wytrzymały.... tia. +/- 515 HP na start... a na 5 lvlu jest taka różnica między np. Irelią a Renektonem, że pała mała :P tzn renekton ma bardzo mało

Nwm może mam po prostu zły build do niego.....

A co do pytania @UP

Brałbym Nocturna

Opublikowano

Jeśli miałbym kupować fiorę wybrałbym Fizza, teraz jest w rotacji i świetnie mi się nim gra : D W mid game trochę papierkowy ale jak kupie guardiana to jest ok ; D

Więc teraz chyba kupie Renektona a później uzbieram na Fizza. Chyba, że chcecie mnie jeszcze jakoś zachęcić do Nocturna zamiast rene to jeszcze poczekam do jutra ; D

Opublikowano

Fizz Fizz i jeszce raz Fizz

+ dobre przeliczniki (1 ap + 1 dmg na R )

+ mobilny

+ E unika wszystkie ciosy jesteśmy nie do trafienia dodatkowo dobry escape

+Q + Sheen + W pół hp wróg ma w plecy

+ dobry w early juz na 3 lvl mozna zrobić FB w mid i late game robi niezła sieke przewarznie twoim zadaniem jest ubicie AP/AD Carry przeciwnika na combo

-dosyc papierowy na początku

-wymaga myslenia patrz UP

+

brolaf.png
Opublikowano

@up też wybierałem między nimi kupilem Nocturne 1 mecz i quadre nim walnełem, ogołnie fajnie się nim jungluje, dotej pory ok. 20 meczy. Wybierz czy chcesz solo topa czy junglera:) ja se teraz może na Renektona pozbieram :)

fs.png

Opublikowano

właśnie kompletnie nie wiem co zrobić bo chce teraz kogoś za 6300 później kupie jaxa i amumu i później fizza. Ogólnie to rzadko jungluje ale to może dlatego że nie mam chamów na jungle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...