Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Ze Skillem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem przedstawić problem który nęka graczy mu online o gorszych kompach miedzy innymi i mnie :/ Chodzi o to ze gdy się używa nowego skilla DL (Birts) to strasznie tnie się komp i prośba moja wynika taka aby ktoś kto zna się na plikach mu online pokierował czy w jaki kolwiek sposób da się zrobić aby tego skilla nie było widać w czasie uderzania... z góry dziękuje bardzo za wszelka pomoc.

Opublikowano

jak bys chcial to moglbys poszukac na googlach pewnie sa tam pliki powyciagane z serverow mu bo sam gralem na serverze gdzie ten skill byl malo widzialny

usunięto .

Opublikowano
jak bys chcial to moglbys poszukac na googlach pewnie sa tam pliki powyciagane z serverow mu bo sam gralem na serverze gdzie ten skill byl malo widzialny

gówno prawda to nie zależy od zadnych plików .. jeśli byś pomyslał mógłbyś zrashowac server tym skillem

Opublikowano
gówno prawda to nie zależy od zadnych plików .. jeśli byś pomyslał mógłbyś zrashowac server tym skillem

tak dla scislosci to gowno masz chyba na twarzy

usunięto .

Opublikowano

Ja Nie chce Crashować serwera ;/ ja chce spokojnie grac w AriethMu ale gdy uzywam lub ktos uzywa skilla DL to odrazu spowalnia mi cala gra i nie idzie grac wogole ;/ bylem na 1000 serwerow i na niektorych bylo tak ze skille niebylo widac a dzialaly i o to wlasnie mi chodzi czy moge tak zrobic ja tylko po swojej stronie

narutot.png
Opublikowano

Tak możesz to zrobić na dwa sposoby:

1. Wywalić ładowanie animacji tego skillu w mainie.

2. Zrobić proxy z obsługą c3 i zablokować animacje S>C owego skillu.