Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Carisma[PL]Dedyk

hrynek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LUDZIE KURWA ZRÓBCIE JAKIŚ NORMALNY SERWER BEZ NOWYCH BRONI,MAP,ZBRÓJ ITP.

WAM SIĘ WYDAJE ŻE TAKIE SERWERY SĄ FAJNE DLA NEO KIDÓW KTÓRE NIE MAJA CO ZROBIĆ Z WŁASNYM ŻYCIEM MOŻE TAK ALE NIE DLA MNIE I DAL TYCH GRACZY KTÓRZY PAMIĘTAJĄ JESZCZE STARE DOBRE PRIVY.OD LUTEGO WCHODZĘ NA MPC BY POSZUKAĆ JAKIEGOŚ DOBREGO PRIVA LECZ OD LUTEGO SA SAME SERWERY CWELI.WCHODZĘ W POSTA O SERWIE MYŚLĘ DOBRA NAZWA DEDYK MOŻE NORMALNY PATRZE RATY W MIARĘ SCHODZĘ W DÓŁ A TU CUJ 30 BRONI NA WOJA Z SAMEGO BOJOWEGO DRUGIE TYLE Z NIMFY.WTEDY ZASTANAWIAM SIĘ CO TO KURWA JEST!!!PO CHUJ MAM PÓŁ ROKU SIEDZIEĆ I WBIJAĆ 250 LVL ŻEBY ZROBIĆ PIERDOLONE BUTY BO SĄ NA TEN LVL.JA CHCE WBIĆ PRZEZ PÓŁ ROKU 99 MIEĆ JUŻ FULL EQ NA 90 LVL CZYLI SYREK 9 I W MIEDZY CZASIE POROBIĆ PVP Z NORMALNYMI TYPAMI A NIE NP JAK NA DIAMONDMT2 WBIŁEM 165 MAM TAM EQ ALE I TAK MUSZE SIEDZIEĆ JESZCZE Z PÓŁ ROKU ŻEBY WBIĆ 250 BO TYPY MAJĄ PIERDOLONE BUTY Z JAKIMŚ JEBANYM ABS I JAKIEŚ PIERDOLONE BRONIE KTÓRYMI KŁADĄ LUDZI NA SERIE.WIEC MAM PROŚBĘ NIECH KTOŚ ZROBI JEBANY SERWEN NA WZÓR NIE WIEM ESCARI.NEWLONGJU.YTLONGJU ITP A NIE JAKIEŚ EVENESTY LUMUX CZY JAK SIĘ TO KUREWSKIE GÓWNO NAZYWA!!!

POKÓJ

MIŁOŚĆ

ANARCHIA

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

kto z nas nie pamięta początków Avalonu, Tiverii, Escarii, MetinAYT2 ... to były klasyki

-> DiamondMT2 / Metin2 PL <-

Nick : Vicious / Only4PvP

Profesja : BM / Body

Królestwo : Jinno

Opublikowano

prywatne serwery metin2 upadły - nie ma nic ciekawego i porządnego,wszystko na odwal a jak cos zrobia lepszego to zgarniaja przez miech pieniadze i sie zwijaj

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Ten dział służy do publikacji serwerów. Swoje poglądy na temat wymarzonego serwera możesz przestawić w tym temacie, oczywiście w sposób kulturalny.

http://www.mpcforum.pl/topic/256509-wasz-wymarzony-serwer-wymiana-zdan/

Cls

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...