Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam gifts - darmowe gry steam

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.steamgifts.com/

Żeby założyć konto trzeba mieć na steam gry o wartości minimum 100$.

Zasada działania jest prosta, ktoś wystawia grę, którą może giftować na steamie, a ludzie mogą dołączać do jej losowania. Przy odrobinie szczęścia można wygrać różnorakie gry steamowe. Aby dołączyć do losowania należy mieć ilość punktów odpowiadającą cenie gry na steam. Tak więc np. aby wziąć udział w losowaniu gry Nation Red należy mieć na swoim koncie steamgifts 10 punktów. Punkty dostajemy za każdą grę wystawioną w serwisie przez obojętnie jakiego usera, jest to 5% od wartości wystawionej gry. Maksymalnie na swoim koncie można mieć 300 punktów.

FAQ

http://www.steamgift...n/polish-corner

Moje statystyki do tej pory:

Registered 5 days ago

Giveaways Entered 128

Gifts Won 1

A tu macie mojego giveawaya

http://www.steamgift.../frozen-synapse

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie wierzę ;( Currently your account is valued at $94.96.

Wrr ;(

To się nazywa mieć pecha.

Co do topicu, dzięki za powiadomienie ;)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

DZIENGI, będzie lajk. BTW. czy punkty się traci, jak się bierze udział w 'losowaniu' ?

Jak sie giftuje jakąś grę to za darmo czy jak ?

Opublikowano

Oo, dzięki. Przyda mi się. A to na 1oo % nie fake?

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Oo, dzięki. Przyda mi się. A to na 1oo % nie fake?

Nie fake, już wygrałem jedną grę i dostałem gifta od gościa. : )

DZIENGI, będzie lajk. BTW. czy punkty się traci, jak się bierze udział w 'losowaniu' ?

Jak sie giftuje jakąś grę to za darmo czy jak ?

Nie zależnie od tego czy wygrasz czy nie tracisz punkty, za które dołączyłeś do danego losowania.
- Czy odzyskuję swoje punkty po zakończeniu losowania?

- Nie, punktami płaci się za możliwość wzięcia udziału w losowaniu i nie są one zwracane po jego zamknięciu.

Za darmo. Tutaj wszystko się opiera tym, że jest za darmo. Ludzie giftują gry kupione za własne pieniądze innym ludziom (zwycięzcom loterii) za darmo.

Nie, to żaden fake. Widać że strona Steama.

- Czy SteamGifts jest powiązane ze Steamem lub Valve?

- Nie. Jesteśmy po prostu grupą graczy, którzy lubią system dystrybucji cyfrowej Valve.

- Czy mogę mieć kłopoty przez korzystanie z tego serwisu? Czy to zgodne ze regulaminem Steama? - Wśród prawie 8000 rozdanych gier nie zdarzył się ani jeden incydent. W razie jakichkolwiek wątpliwości z przyjemnością pomożemy w kontaktach z Valve i zrobimy wszystko, co w naszej mocy aby pomóc i wyjaśnić, że nie ma żadnych powiązań między zwycięzcami loterii a ich twórcami. Mówiąc ogólnie, my tylko pomagamy użytkownikom w dzieleniu się posiadanymi dodatkowymi kopiami gier z innymi. SteamGifts nie jest platformą do omijania restrykcji regionalnych lub cenowych. Mamy nadzieję, ze w przyszłości uda nam się zaprosić do współpracy wydawców, a może nawet samo Valve.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

To nie fake. Wielkie dzięki <3 Najlepsze to, ze zalicza tez zbanowane konta Steam ^^

Your account has been verified, with 17 games, valued at $234.95.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Wow, moje konto wycenili na $196.44

Bardzo fajne, dzięki. Leci like.

Mam pytanie. Na początku miałem 25p, a teraz mam 27. Jak to jest?

Ludzie, wystarczy FAQ przeczytać, które jest w pierwszym poście.
- O co chodzi z punktami?

- System punktowy został wprowadzony, aby powstrzymać użytkowników przed braniem udziału we wszystkich loteriach. Obniża on liczbę uczestników w każdym losowaniu zapewniając większe szanse na wygraną.

Nowi użytkownicy dostają na start 25 punktów. Za każdym razem kiedy ktoś wstawia grę, wszyscy użytkownicy oprócz twórcy dostają 5% wartości gry w dolarach w punktach. Na przykład gra kosztująca $9.99 da każdemu 0.5 punktu, a gra za $50 da 2.5 punktu.

Maksymalna liczba punktów to 300. Na głównej stronie punkty są zaokrąglane w górę, ale są naliczane z dokładnością do jednego miejsca po przecinku.

Km5iG.png

Opublikowano

Informacja o wygranej przychodzi na email :> ?

Steamgifts.com żadnej wiadomości nie wysyła, na email przychodzi co najwyżej informacja, że dostałeś gifta na steamie, a nie każdy wysyła gifta od razu, niektórzy najpierw dodają cię do znajomych na steamie i dopiero wtedy dają ci gifta. Ewentualnie założyciel danej loterii wysyła ci po prostu na email cdkeya.

Jak wygrasz to wyświetla ci się pasek w tym miejscu http://i.imgur.com/0NEgV.png informujący, że wygrałeś i żebyś po otrzymaniu gry zostawił feedback, czyli zaznaczył, że dostałeś grę (lub nie dostałeś, user ma tydzień czasu na wysłanie ci gry, jeśli przez tydzień tego nie zrobi, dajesz mu negatywny feedback).

Km5iG.png

Opublikowano

jaki to ma sens ? przeciez ten kto wysyla gifta tylko na tym traci ? Ja wole nie ryzykowac

@Edit

Czytałem opinie nawet adminow steama i jest to 100 % legalne.

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

jaki to ma sens ? przeciez ten kto wysyla gifta tylko na tym traci ? Ja wole nie ryzykowac

Taki, że po prostu niektórzy nie są żydami i wolą wystawić loterię, niż dodać daną grę do swojej biblioteki. Zresztą, nie wiem co ty tutaj ryzykujesz.

Km5iG.png

Opublikowano

Your account has been verified, with 74 games, valued at $687.80.

Huehue. Wygrałem już jedno gówno.

@@

Jasne, że wygrałem, było już 60 entrisóf.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Your account has been verified, with 74 games, valued at $687.80.

Huehue. Wygrałem już jedno gówno.

Chuja wygrałeś, jou.

Km5iG.png

Opublikowano

Ja pierdole, jaja sobie robicie? 3 gry i 120Euro? To ja mam 6 gierek, gdzie grubo ponad 300/400zł wydałem i dupa..

Mafia II,Shogun II Total War , Napoleon Total War, Saints Row II,Saints Row III i chyba jakieś jeszcze..

1351788161-U286260.png

Opublikowano

boże ludzie wyceniło wam na tyle bo gra kiedyś kosztowała 20000 zł a teraz kosztuje 50 a to bierze aktualne ceny ze sklepu steam

@up

no to 120 euro to jakoś 500+ zł, a mówisz, że wydałeś 400...

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Jak pierwszy raz pobiera się steam to nic ci to nie da bo trzeba mieć gry i pieniądze bo za darmo się nie da

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Jak wam nie nalicza wartości gier przy rejestracji to piszcie do supportu.

Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...