Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z CF EU

julekziom123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To musi pomóc bo ja na dwóch kompach tak miałem i teraz działa. Musisz coś źle robić.

PS: Nie dubluj postów, masz opcję edytuj

;)

Opublikowano

Po pobraniu nowej instalki musi działać. Po odinstalowaniu usunąłeś folder gry ?

Najlepiej zainstaluj na innym dysku :P

Opublikowano

W tym przypadku po ściągnięciu nowej instalki pomaga. Spróbuj jeszcze raz :rolleyes:

Opublikowano

Nie wiem, na razie odinstaluj i zainstaluj. Jak nie zadziała to spróbuj jeszcze raz pobrać 8S

Opublikowano

Masz jakieś 100% podmienione pliki. Zrób tak odinstaluj CF'a przez panel sterownia, usuń folder CF'a gdzie był zainstalowany i zainstaluj go w innej lokalizacji.

Opublikowano

Crossfire NA jest o wiele lepszy. Mniej cheatów, dużo fajnych broni i fajne eventy. Na EU też jest nawet w miarę tylko ciężej się gra bo częściej hacki są ..

;)

Opublikowano

Crossfire NA jest o wiele lepszy. Mniej cheatów, dużo fajnych broni i fajne eventy. Na EU też jest nawet w miarę tylko ciężej się gra bo częściej hacki są ..

;)

no masz racje tylko tam nie mam zadnego konta a nieche mi sie zmieniac ip zeby zrobic konto

Opublikowano

Handlować ani kupować na mpc nie można ale czesto w temacie "Wyceniamy konta" w dziale głównym ktoś pisze, że chętnie sprzeda konto. Możesz się jedynie dogadywać na PW bo inaczej warn albo ban

;)

Opublikowano

Nie masz żadnego kumpla, który ma jakieś zbędne konto ? ^_^

Opublikowano

W takim razie nie ma innego wyjścia jak zrobienie konta ze zmienionego IP

;)

Opublikowano

@up no inaczej sie nie da

a tak wogule to nic nie pomoglo pobralem z game rage downloader zainstalowalem i znowu error

HELP !!!!!!!

@edit a tak wogule to pierwszy raz muj zrobilem temat w kturym jest duzo postuw ;)

sry za błędy spiesze się

Opublikowano

Najlepiej pobierz Teamviewer i napisz do mnie na PW jak to zrobisz to zobaczę co się da wykombinować

:D

Opublikowano

Jak zrobić konto na zmienionym ip ja jak zrobiłem to konto zrobiłem ale zalogować sie na PL ip nie mogę, muszę hotspot S.

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...