Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] RPK-74M - powiększony magazynek i ciężka lufa

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Aby zdobyć jedno z tych dwóch dodatków trzeba zabić kolejno 300 i 350 osób. Dlaczego tam pisze 0/300 lub 0/350? To taki bug? Czy jak? Bo wiem, że się da ale teraz nie wiem czy da się to na podstawowej wersji BFa czy np: tylko premium lub B2K....

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

ref

Opublikowano

Nie wiem nie sprawdzalem tego z RPK ani z IAR'em ale wedlug mnie to tylko taki bug, zdobacz 300 killi i zobacz czy cos odblokowales. :P Ale jednego jestem pewien ze nie musisz miec premium ani zadnego dodatku zeby to odlobkowac. (bron z podstawki)

Opublikowano

To nie jest bug. Te elementy były do odblokowania przy o wiele mniejszej ilości zabójstw, ale po ostatnim updacie usuneli z tej broni te 2 elementy. Są one nadal na battlelogu, ale nie da się ich odblokować. Wiem, bo sam mam +500 killi z rpk, a po usunięciu większego magazynka nie opłacało się nim grać z 46 ammo.

Opublikowano

Ale taka byla prawda ze z 46 naboi do 200 podniesc pojemnosc magazynka to troche przesada byla, zwlaszcza ze przeladowuje sie szybko jak na lkm'a.

@edit

Ale do IAR'a mozna odblokowac te 2 rzeczy bez problemow tak?

Opublikowano

OK thx temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...