Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iiyamagoly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Wszystko dobre oprócz karty graficznej -,- Zmień na coś lepszego i pójdzie na wyższych ustawieniach. Dawno nie widziałem takiego kompa :P Ja tu patrzę a tu Intel Core i5 + 4GB RAM + 64bit system a tu taka kupa (karta graficzna)

2. Kupuj najlepiej na gry-online lub w sklepie. Czy platinum czy nie to obojętne, niczym sie nie różni. Nie kupuj edycji limitowanej :) Kup zwykłego BFa + premium. Nie kupuj ruskich key'i bo są z nimi problemy w postaci banów ;) Na szczęście

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Kupuj najlepiej na allegro, w sklepach z samymi pozytywami. I uważaj żeby ci ru wersji nie dali. ieleniec... Te bany to plotka sam sprzedaje i nikt bana nie dostał ;-)

1340299139473443.png

Opublikowano

Kupuj najlepiej na allegro, w sklepach z samymi pozytywami. I uważaj żeby ci ru wersji nie dali. ieleniec... Te bany to plotka sam sprzedaje i nikt bana nie dostał ;-)

Hahahahahahahaha...

30minut później

...Hahahahahahaha

Masz poczucie humoru zią, n allegro a to dobre. Tak na serio nigdy nie kupujcie gier na allegro w 50% to syf.

Jak coś to:

Opublikowano

Mogę poradzić kilka kart graficznych NVidi'i

to tak:

Niskie:

nie wiem

Średnie:

GTX 450

Wysokie:

GTS 450

GTX 460-540 Ale może klatkować

GTX 550

GTX 550 TI

GTX 560

Ultra:

GTX 560 SE <

Na GTX 550 TI i 560 pojdzie ci na ultra ale będzie klatkowało. A jak chcesz na swojej karcie pograć to to nie będxzie gra tylko pokaz slajdów :)

Pozdrawiam

PS. Sam mam GTX 550 TI i gra się na niej całkiem fajnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...