Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mały problem

xRastAxBastAx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem,po tym ataku hackerów okradziono mnie i ktoś gra na moim koncie,głupi nie jestem i napisałem do supportu że mnie okradli ,ale im nie wystarczą dowody i karzą mi podac meila na którym konto zostało założone,ale ja tego meila nie pamiętam bo to było dawno a ja miałem tyle meili że szkoda gadac? co robic?

-podałem im już numer telefonu z którego kupowałem RP [ wiem oni nawet do tego dostępu nie mają ]

-piny kart paysafecard z których kupowałem tam RP [ wiem oni nawet do tego dostępu nie mają ]

-hasła jakie miałem

-meile które miałem

Help ? co pomoże mi odzyskac konto ?

Opublikowano

Mail to podstawa. Takie mają zasady i raczej ich nie ominiesz.

Do twojego numeru telefonu i pinów kart pewnie i tak riot niema dostępu.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja ci powiem tyle ze mojemu znajomemu osatnio ukradli konto maila zmienili i wystarczylo ze napisal do supportu i podal ostatnia postac jaka kupil i jakis tam szczegol i odzyskal konto.

Opublikowano

tak ? ja podałem im jakie ostatnio skórki kupiłem , postacie , RP ,kiedy kupiłem te skórki , kto mnie widział z tymi skórkami i co ? nie odzyskałem to wiesz . a ja chcę tak abym ominął sąd chcę odzyskac normalnie konto bo jak nie to ostatnie wyjscie to sąd .

Opublikowano

Taki problem miałem ze steamem, lecz jakoś po 20 maili do supportu oddali mi te konto (warte ok 2000 zł - bf3 + dodatki, mw3, skyrim, wszystkie cody, wszystkie half-lify, portale jakieś itd). Ja kupowałem klucze z allegro i jakoś dostałem konto. Tu sprawa może być podoba, więc dawaj tam wszystkie szczegóły powiedz, że nie masz maila już itd. O wszystkim itd.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Taki problem miałem ze steamem, lecz jakoś po 20 maili do supportu oddali mi te konto (warte ok 2000 zł - bf3 + dodatki, mw3, skyrim, wszystkie cody, wszystkie half-lify, portale jakieś itd). Ja kupowałem klucze z allegro i jakoś dostałem konto. Tu sprawa może być podoba, więc dawaj tam wszystkie szczegóły powiedz, że nie masz maila już itd. O wszystkim itd.

Bf3 nie jest na steam... tylko origin ale spoko.

top@

Jak można maila nie pamietać? Jezeli byś zapomniał kiedyś hasło lub coś to miałbyś po koncie jak teraz. Już raczej nic nie zrobisz.

1359062624-U334301.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...