Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Dyskusja]Czy Demon Hunter się opłaca ?

iwuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeszedłem ostatnio poziom Normal dh we współpracy z Monkiem Tankiem (całą grę razem) . Jednak zacząłem dzisiaj grać na koszmarze solo i stwierdzam że po queście z kowalem , gra jest praktycznie nie do przejścia. Każda elita jest prawie nie do zabicia - Długo się ich bije i pada się po kilku ciosach . Ledwo udało mi się zdobyć koronę króla szkieletów . Moje pytanie brzmi - Czy po serii nerfów DH jest postacią tylko na Normala , czy trzeba grać min. W dwie osoby , czy to po prostu słaby build ?

Opublikowano

na Inferno będziesz padał na 1 uderzenie :) maksymalnie dwa;) a co do ataku...sam sprawdź ;)

nie ma klasy która każdy poziom każdą elitę przejdzie bez żadnego problemu :) każdy musi się pomęczyć każdy ginie na każdym poziomie ;)

szkukasz gry w której nie giniesz to przestań grać takiej łatwej nie ma ;) no może jakieś gry dla dzieci gdzie musisz 2 do 2 dodać ;) jeśli takie są twoje wyjmagania jeśli chodzi o grę to przykro mi ale jesteś żałosny ;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Mój brat gra solo Monkiem i powiedział że na koszmarze z ostatnim bossem męczył sie 1h a na piekle to już się wkurwia mocno. ale twardo ciśnie i daje rade :>

Opublikowano

Oplaca sie jesli masz duzo milinow golda , bo ja tez 5 dni temu skoczylem bic 60 lvl i troche dostalem troche zarobilem , znalazlem i powiem Ci szczerze mozna smialo grac . NIe sluchaj ludzi typu : nie nie mozna itp , bo od takich to sie wiesz czego dowiesz tak lub nie .

Opublikowano

Gram dh, jestem na poziomie piekło i nie jest źle :) To jest postać na którą musisz mieć dobrą taktykę, skille i trochę pomysłów. Wtedy gra staje się bardzo prosta :)

Do tego trzeba troszkę zarobić, z lepszym eq jest na luzie. Jak sobie z czymś nie radzisz, zagraj daną misję na multi z innymi. Nastawiaj się na zręczność.

Opublikowano

Mój build (skilli) jest jak na razie taki : Build DH (Nie jestem tylko pewien czy używam tego ostatniego pasywa , nie chcę mi się sprawdzać) .

Jeśli chodzi o kasę to jak na razie mam 103k golda , ale nie jestem pewien czy to wystarczy :/

Opublikowano

103k to mozesz sobie w buty schowac... dodaj sobie Kulfix#2949 to sypne cos gearem albo pomoge Ci przeleciec przez ten koszmar.

A DH jest dpsem nie tankiem wiec nie dziw sie ze nim padasz non stop. Mozesz zainwestowac troche w resy i hp jesli grasz solo.

Opublikowano

Ofc, nie opłaca się..

odpowiedź na poziomie tępego moderatora, ograniczony do mt2 diablo widział na YT a nabija posty niczym prymitywny dziesiak którym w zasadzie pewnie jest

gram dh na inferno gra się na prawdę przyjemnie ... fajne zarabianie fajne granie;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

jak ktos ogarnia DH to inferno nie stanowi zadnego problemu... tym bardziej ze jest jedyna klasa ktora tak bardzo nie ucierpiala na ostatnim nerfie AS ;)

Gość malutki688
Opublikowano

jak ktos ogarnia DH to inferno nie stanowi zadnego problemu... tym bardziej ze jest jedyna klasa ktora tak bardzo nie ucierpiala na ostatnim nerfie AS ;)

ja wlasnie doszedlem do inferno i musze totalnie przerobic set, niesety ale mam tylko 9 k hp, i okolo 45k dps i padam na hita, a gdy dojda elitki z reflectem to juz sie ******* moge

Opublikowano

Łowca nie ma być tankiem to czysty dps;) mało życia mocne pierdolnięcie że tak powiem;) po patchu 1.0.3 demon nie został znerfiony? wyciągam teraz marne 80k dpsu wcześniej wyciągał bym go około 150-200k ;) wcale nie został znerfiony a padać dalej padam jak padałem bo umiejętność ... jakieś tam macki która miała ładny dmg i dodawała życie za każde uderzenie również została znerfiona ;) ustać się nie da bije się 2x mniej ;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Gaaah. Miałam ten sam problem, kiedy przeszłam z Nightmare na Hell. po prostu tragedia, postać na dwa hity, a kasy brak.

Opłaca, czy się nie opłaca - głupie rozumowanie. Zawsze się opłaca, trzeba tylko ruszyć główką i zainwestować w lepsze itemy. Niby miał być (czy już jest, bo sie pogubiłam?) patch, który będzie upraszczał pierwsze akty nowych trybów trudności, aby dać chwilę na nabicie expa i golda na lepszy set, więc bez paniki. ;)

Pozdrawiam,

duds.

PS Usprawiedliwiam się, że Demon Hunter to najtrudniejsza klasa, z taką perswazją łatwiej ginąć ;)

1321896841-U198706.png

Opublikowano

tyle że nie jest najtrudniejszą klasą ;) koszt ekwipunku DH jest niewielki w porównaniu z np eq na Barbarzyńcę;) obiema klasami jestem na inferno ;) szkoda że znerfili szybkość ataku oj szkoda;(

1359796545-U215643.png

Opublikowano

tyle że nie jest najtrudniejszą klasą ;) koszt ekwipunku DH jest niewielki w porównaniu z np eq na Barbarzyńcę ;) obiema klasami jestem na inferno ;) szkoda że znerfili szybkość ataku oj szkoda;(

Ale ja nie twierdzę, że jest najtrudniejszą klasą. Ja to sobie po prostu wmawiam, żebym nie czuła goryczy porażki przy każdorazowym zgonie. :)

1321896841-U198706.png

Opublikowano

ja wlasnie doszedlem do inferno i musze totalnie przerobic set, niesety ale mam tylko 9 k hp, i okolo 45k dps i padam na hita, a gdy dojda elitki z reflectem to juz sie ******* moge

No widzisz... ja monkiem mam marne 12k dps ale za to spokojnie sobie tankuje elitki zeby taki DH mogl je uklepac ;)

Opublikowano

Mój brat gra solo Monkiem i powiedział że na koszmarze z ostatnim bossem męczył sie 1h a na piekle to już się wkurwia mocno. ale twardo ciśnie i daje rade :>

Ja na piekle z moim EQ mam latwiej niz mialem na Normalu o.O a bossy padaja bardzo szybko. Meczyl sie z Diablo 1h? o.O ja go w max 30min bilem na Piekle o.O

5n7zT.png

Akezj.png

264.pngPomoglem? Daj like!264.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...