Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modyfikacje

p4w6i4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi jak zrobić chociaż 40% tego co ma ten koleś na filmiku

http://www.youtube.com/watch?v=WlfuyoG9DaA

Chodzi mi o te wszystkie bajery . I chciałbym aby wszystko było opisane bardzo szczegółowo krok po kroku .Chodzi mi też o poprawienie jakości mp3 w tym telefonie obecnie za cicho i charczy lecz te bajery też by się przydały.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Żarty sobie stroisz ? Masz mi to wszystko opisać jak to się robi i jakich programów mam używać itp szczegółowo a nie " znajomość tworzenia tematów do swojego telefony " gdybym był obcykany jak się to robi nie pisałbym .A takim pisaniem to mi nie pomożesz nic a nic.

Opublikowano

Po pierwsze takie coś trzeba umieć, od zera takiego czegoś nie zrobisz. Sam się bawiłem kiedyś w grzebanie w systemach telefonów i marnie mi to wychodziło, do tego potrzeba czasu, talentu no i wiedzy. Ty może nie masz tylko tej wiedzy. Telefon jest stary a takich poradników już chyba nie znajdziesz.

Opublikowano

znajdzie głownie na forach poświęconych konkretnym telefonom i w języku angielskim czasem i na polskich np : sonyxperia.pl

zresztą przy jego zachowaniu i bezczelności jakoś nie widzę chętnego by mu to wytłumaczył , a poszukać sobie może bo adres jeden już ma

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Podstawą stworzenia chociaż w 40% takich modyfikacji jak przedstawiono na filmiku jest znajomość systemu Symbian. Dzięki niemu można całkowicie odmienić swój telefon.

Ponadto musisz umieć tworzyć ładną grafikę, jeżeli chcesz, aby było wszystko ładnie i fajnie wyglądało, mało tego jeżeli nie znasz się na projektowaniu, nie masz wyobraźni to się za to nie bierz.

Bo możesz zjebać komórkę. Amen.

Opublikowano

pierdolicie głupoty ja sam modyfikuje swojego SE elma i tylko pewno koles na filmiku sobie wgrał pakiet i ma

na forach typu sonyxperia.pl sciagasz modpack sciagasz FAR i podmieniasz np ikonki czyli tpa/preset/system/icons potem powiedzmy podmieniasz layout to tak tpa/system/layout dalej podmieniasz bassy w telefonie ifs/custom/config i tak dalej prosta sprawa

koleś na 100% sam nie robił tych modów bo tym sie zajmuja graficy i robia ikony na zlecenia. Chcesz to moge Ci zrobić icons pod twoj telefon tylko daj model.

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Wgrałem tylko softa od w610 więcej nie za bardzo umiem. Jak możesz to podaj pod k550i z softem w 610i.

Opublikowano

Co będzie nam potrzebne:

- Far menager http://www.sonyerics...-25-pl-stabile/

- sterownik flash USB http://www.sonyerics...h-driver-22011/

Co i jak:

Instalujemy sterownik flash USB. Instalujemy Fara. Włączamy Fara. Wciskamy alt + F1. Wybieramy just da flasher. Ustawiamy skrytp db2020, predkość na max i klikamy enter. Podłączamy teraz telefon (wyłączony) z wciśniętym klawiszem C.

Gdzie, co się znajduje:

Akustyka- IFS/SETTINGS/ACOUSTIC

Camdriver - IFS/SETTINGS/CAMERA

Displaydriver - IFS/SETTINGS/DISPLAY

Flash Menu - TPA/PRESET/SYSTEM/DESKTOP/FLASH

Czcionka - TPA/PRESET/SYSTEM/FONTS

Menu - TPA/PRESET/SYSTEM/MENU

Modpack :

http://sonyxperia.pl/showthread.php?140062-K550i-amp-W610i-M%C3%B3j-mod-pack-%29-tuninng-by-Pharpan

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Tamto mniej więcej wiem bo jak softa wgrywałem było tak samo . Ale w modpacku problem jest download nie działa odsiebie dawno wyłączone : /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...