Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pamiatka?

adwokad15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedlugo bede zmuszony rozstac sie z bliska mi osoba. Jest to moja siostra cioteczna ktora jest mi blizsza niz ktokolwiek inny. Czuje do niej wieksza milosc niz do siostry rodzonej (chodzi tu o milosc braterską). Nigdy wiecej sie nie zobaczymy. Chce jej podarowac cos co bedzie jej o mnie przypominalo zeby o mnie nie zapomniala. Nie chce zeby to byla jakas tandeta ze sklepu. Mam 16lat ona 14

Opublikowano

Kup jej wibrator, na pewno się przyda.

Na poważnie, nie wiem, ja kiedyś kupiłem KOMUŚ monetę z moją podobizną, ale to jest na zamówienie i trzeba długo na to czekać.

Opublikowano

Ja bym napisał jakiś wiersz dla niej, prosty który wyraża to co was łączy i to co umacnia waszą więź.

Tak na marginesie, co się stało że więcej się nie zobaczycie?

Możesz napisać na PW, jeżeli nie chcesz publicznie.

Opublikowano

Napisz jakiś list w którym opisujesz jaka ona była dla Ciebie ważną osobą. Zawsze w złych chwilach będzie mogła po niego sięgnąć. ;)

Jak można się z kimś tak rozstać, że już się nigdy nie zobaczysz? :F Ten świat jest mały...

Opublikowano

Przy dzisiejszej technologii nie można powiedzieć, że się kogoś nigdy więcej nie zobaczy, no chyba, że ten ktoś umiera. Mało to skype'ów i innych pierdół?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@up otoz to ale nie chce o tym gadac. Potrzebuje rady. Myslalem o tym zeby zostawic jej list z zdjeciem w kopercie popsikanej moimi perfumami(napewno bedzie mnie z nimi kojarzyla) i moja zapalniczke benzynowa ktora nie nadaje sie juz do uzytku i moze sluzyc jako pamiatka przypominajaca jej o mnie?

Opublikowano

droga bizuteria z tandetnym napisem... Nie lepiej zdjecie przypominajace jej o nas? Bizuterie i tak za 5lat zgubi albo w tym pojebanym kraju ktos jej ukradnie. A po co komus metalowa zapalniczke. jej nie zgubi bo wsadzi do szuflady i bedzie lezala. rozwalic tez jej nie rozwali. a za kazdym razem gdy ja zobaczy pomysli o mnie :) Napewno mnie z nia skojarzy.

@prosze o usuniecie tematu. W sumie konto tez mozecie usunac i tak juz nie bedzie potrzebne

Opublikowano

Macie jakies zdjecia wspolne? Jak tak to wywolaj i do antyramy szklanej i na sciane.

Ps. po chuj zakladasz temat skoro nikogo nie sluchasz , sam wiesz lepiej. Widac po odp.

Opublikowano

Znam powód dla jakiego ona go nigdy nie zobaczy, cóż myślę że największą pamiątką w tym przypadku byłoby zdjęcie twoje w obrazie.

Myślę że bransolety, naszyjniki i inne pierdoły się kiedyś zgubią, albo stracą ważność dla niej, ale jeżeli będzie miała obrazek na ścianie lub na szafie ustawiony,

jak na niego spojrzy to sobie ciebie przypomni :)

Opublikowano

Najlepiej swoje zdjęcie w jakieś ładniej obramówce, szczere życzenia i hmm naszyjnik . no nie wieml;d

Tak z małej ciekawości, ona ma 14 lat a Ty 16 i nigdy się nie spotkacie ? jedzie do awganistanu ?:D

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...