Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wifi

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbuje pctem połączyć się przez wifi (usb) do routera i mam 5 kresek na 5 wpisuje all niby próbuje połączyć ale nie da rady. Próbowałem zmieniać szyfrowania WEP, WPA-psk ,WPA i inne i też nic.

Opublikowano

nie usb do routera , aż mnei ciarki przelazły 8S

skrętką prostą, czyli kablem internetowym tylko tak się do niego kablowo podłączysz.

Opublikowano

Wiem,że się tym się podłącze napewno.. Ale napewno nie mam. Wiem też,że WKURWIA MNIE TE WIFI na usb bo jest chujowe, niewiadomo jakie by było. Ale wyszukuje ale nie połączy.

Dziwne pytanie z tymi kablami.. Pewnie,że mam...

Opublikowano

Aaaa , teraz skumałem że to odbiorniczek usb , myślalem ze chcesz podpiac kabel usb z kompa do routera xDD

Zmień kanał , tylko polacz sie kablem internetowym z rutkiem. byc moze inne sieci w zasiegu zakłócają twoją i nie mozesz sie polaczyc

Opublikowano

Aaaa , teraz skumałem że to odbiorniczek usb , myślalem ze chcesz podpiac kabel usb z kompa do routera xDD

Zmień kanał , tylko polacz sie kablem internetowym z rutkiem. byc moze inne sieci w zasiegu zakłócają twoją i nie mozesz sie polaczyc

To jest takie coś,że mam PC podłączony do routera, a drugi PC'tem chce się połączyć przez USB wifi do routera..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...