Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2. PL S26 - jak się wybić ?

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :)

Powiedźmy, że chciałbym grać od nowa surą WP posiadając ok. 30kk. Moje pytanie tyczy się jak się wybić z lvl ? Mógłbym dokupić PD na 2 tyg w ostateczności aby szybciej wbijać lvl.

Chodzi mi głównie o to jak wbić duży lvl w najkrótszym czasie ? Nie mówcie aby expić dwa cztery na dobę.

Powiedźmy, że powstaje nowy serwer, w tym przypadku tak jak powstawał Solar. Po tygodniu niektórzy gracze mają już 75-80 lvl. Przypominam, że zaczynamy na takim serwerze od zera, więc jeśli oni tak biją te lvl'e to i eq mają przeciętne, bo nie mają od kogo kupić i muszą sami je wyrabiać a kasy też nie jest sporo - praktycznie pustki z yang, bo jeszcze ledwo co drop wchodzi na serwer.

Może jakieś sposoby byście mi polecili albo z własnego doświadczenia powiedzieli. Zawsze mnie to dziwiło, czemu po tak krótkim czasie od rozpoczęcia serwera cała topka ma już ok. 80-tego lvla.

E9mwj60.png
Opublikowano

Kupują pakiet startowy, pierścień expa i grają 24/7 lub dopóki im rodzice komputera nie wyłączą :D :D. Po prostu żeby być w topce na nowym serwerze trzeba "noł lajfić". A jak im się skończy pierścień expa to od razu kupują drugi, bo przecież trzeba być w topce...

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

7 dni PD = 75 lvl

Robisz WP + SMOKA ,expisz i buffasz bierzesz skille na obie postacie.

Robisz sobie pakiet itemkow od handlarzy .

na 1 lvl +6

na 18 lvl +6

i na 26 +6

na 34 +6

na 42 +6

bojowa / 5 katna +6

Całę eq +6 zeby bylo.

I full potek. Expisz dopuki poty ci sie nie skoncza :)

Żaden problem. Widzisz ze malo expa juz dostajesz zmieniasz expowisko na lepsze.

Od 50 do v1

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Sura bm się nigdy nie wybijesz w krótkim czasie. Bmem się expi długo i monotonnie. Najlepiej zrób sobie WP i wtedy może coś działasz.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Sura bm się nigdy nie wybijesz w krótkim czasie. Bmem się expi długo i monotonnie. Najlepiej zrób sobie WP i wtedy może coś działasz.

lol, czytaj spaciku:

owiedźmy, że chciałbym grać od nowa surą WP

[/font]]

co do pytania: to oni no-life sa, albo pare osob na jednym koncie ;]

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

mozesz nolajfic 24/7 kupujac pd jak sie skonczy.

ale bm bedziesz expiiil dlugo. lepiej wez mentala lub wp'ka

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Gracze z topki na początku servera kupuja Pakiet Startowy w IS.

Zdarza się iż na jednym koncie grają 2 osoby a nawet wiecej.

Expisz min. 10h dziennie i ok 4h w nocy.

Takim rezultatem masz ok 50lvl w 3 dni, 60 w ok tydzien. 60 mozna nabic troszkę szybciej lecz juz 24/7 na 2 i wiecej osób

Ulepszaja eq do +5. Jesli tak długo expia, to maja wieksza szanse iż im dropnie np. butki z bonem itp.

Na ok 60lvl juz powoli bonuja eq i itp.

O tak masz w skrócie :)

Jesli chcesz kupywac PD to kup dopiero kiedy zrobisz boja na 35. Na nizsze lvl'e sie nie opłaca...

Opublikowano

Tak jak kolega wyzej napisal osoby z topki kupuja pakiet startowy w IS.Expia 24/7 lub graja na koncie po kilka osob.

Co do PD kup go jak zrobisz boja.

Brak sygnatury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...