Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Ban w Minecraft i interwencja SWAT'u

AviiGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo iż wydaje się że historia nie jest prawdziwa jednak miała miejsce w stanie Waszyngton w Stanach! 16-letni Jacob adminujący serwer dał bana pewnemu trollowi gdy ten zagroził mu że wyśle do jego domu oddział SWAT'u! 16-latek to zignorował. Gdy po paru godzinach ów troll zadzwonił do służb porządkowych z informacją że ojciec Jacoba postrzelił 14-letnią dziewczynę zaraz po tym gdy ona powiedziała mu o ciąży. Po paru minutach SWAT stał u niego w domu ojca zatrzymano a Jacob i jego brat wyszli z domu. Okazało się że 14-latka nie istniała, a ojciec jest niewinny.

Pisane własnoręcznie (opierałem się na źródle: Mine***ft.pl)

Proszę o zdjęcie kilku %, tak bardzo staram się pomagać...

Sygna.png

Robię sygnaturki i nie tylko ;) Pisać GG: 38671478 !

Opublikowano

Haha, no nieźle. Widać że jednak nasza polska młodzież jest o kilka poziomów wyżej niż tamtejsza. :)

Pewnie połowa forumowiczów nazwałaby mnie dzieckiem :) Tak wiem, mam 13 lat :P

Ale masz rację. Pewnie jestem mądrzejszy niż tamten troll :P

Sygna.png

Opublikowano

Ja prdl. Jak można być takim idiotą. Ten troll teraz powinien dostać ładną kare.

Myślę że kary powinny się zaostrzyć w stosunku do takich osób. Tak też pisało na stronie z której mam informację. Również była mowa o wyłączaniu takich ludzi ze społeczeństwa :)

Sygna.png

Opublikowano

Ja bym na miejscu tego ojca znalazł tego trolla i mu spuścił wpierdol

//Matzar - ja na miejscu takiego idioty, zwarnuje Cię.

Matzar ja na miejscu tego idioty co to napisał bym przeprosił :)

300 350 400 500 1000

Opublikowano

Ja bym na miejscu tego ojca znalazł tego trolla i mu spuścił wpierdol

Hah ten post mnie rozwala ziom ;d

@TOP

Trolle z ameryki są pro ;d

U nas w sql, był taki amerykanin i jak mu się cokolwiek zrobiło to od razu melał na każdego :D Albo jak się z nim dało pogadać to pierdolił coś o pterodaktylach itp. :D

Take it easy my friend

Opublikowano

Lol ostry koleś ja rozumiem coś tam podesrać na mpc opinie xD (ja tego nie robię) ale nie odrazu po SWAT dzwonić ładny TrOl

Opublikowano

Ostatnio było takie coś z CoD MW2 .

Dzieciak 12 + Zabił w grze Faceta 40 lat , Dzieciak wyzywał go od dzieci neo , ...

Facet się zdenerwował i jak gdyby nigdy nic zapytał chłopaka który myślał że to tylko niewinna groźba o adres.

Chłopak mu podał a ten facet przyszedł do domu chłopaka powiedział jego mamie że jest z jego szkoły.

Znalazł go w domu i zaczął go dusić , oczywiście matka dzieciaka zadzwoniła na policję.

A faceta wzięli na przesłuchanie.

Po kilku dniach facet powiedział że ten chłopiec to dobre dziecko i sprawa się zakończyła.

Ps: Sory za duże używanie wyrazu Facet,Dzieciak,Chłopak :)

Eminem King of rap.

Opublikowano

Ja to słyszałem u Blowa w filmiku xP. Masakra do czego teraz się jakieś dzieciaki mogą posunąć przez jakąś durną grę. Rozumiem bo sam tak mam, że przegram np mecz w fifie to się zdenerwuje ale po chwili przechodzi, przecież nie będę dzwonił na policję -.- Beka xD

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Kiedyś było coś podobnego, ale z Xbox'em. Też był SWAT i zmyślone przestępstwo. Amerykanom powinni zrobić oddzielny "miły i wesoły" internet :rolleyes:.

7m9a.png

Opublikowano
lackidacki w takim wypadku nie miałbyś Google, Facebooka, Redtuba ?? Chciałbyś tego ? Co do tematu to sprawa wygląda dosyć dziwnie. Jednak trol nie żartował i słowa dotrzymał, pewnie teraz będzie mieć ładny przejeb. Chciałbym zobaczyć minę tego admina jak do chaty wpada mu odział SWAT :P

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Haha, no nieźle. Widać że jednak nasza polska młodzież jest o kilka poziomów wyżej niż tamtejsza. :)

Raczej niżej, żaden pseudo-troll , czyli losowy dzieciak z polski grający w minecrafta nie odważyłby się zadzwonić, jedyne co zrobiłby to "żal.pl serwer jest do dupy" biegałby i zabijałby wszystkich a kiedy by go zbanowali , wróciłby na innym koncie używając pirackiego minecrafta xD Polskie realia

Ciekaw jestem skąd on miał dane admina serwa .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...