Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

...

buli95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem, ze to nie to miejsce na taki temat ale gdzie indziej nikt nie zglada... gdy wchodze do byle jakiej mapki pojawia mi sie komunikat, ze nalezy zamknac wr nie wiem o co chodzi :(

moglby mi ktos podac sposob aby dzialal mi wr bo ostatnio kupilem premke i nie chce zeby sie marnowala xdd

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

jak zrobie reinstall to nie bedzie sie chcialo patchowac^^

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

dlaczego niby nie ?

po reinstalu usuń ręcznie folder z wr przeczyść dysk ODKURZACZEM (to taki program) a następnie rejestry CClanerem i dopiero zainstaluj ponownie

Opublikowano

czyli najpierw reinstall,odkurzacz i ccleaner?

a wiesz gdzie zapisuje sie instalka wr po sciagnieciu z tego programu?

Opublikowano

Jak Ci się nie chce patchować, to ściągnij najnowszą instalkę (jeśli masz jakąś starą).

Będzie mniej patchy.;)

No i najpierw zrób tak jak powiedział walus.

Opublikowano

WTF!!! nic nie dziala... odinstalowalem,sciagnalem jeszcze raz,odkurzylem , wyczyscilem rejestr i gowno...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...