Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

neobux - czyli najstabilniejszy i najlepszy bux

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Buxy to chuj. Żeby cokolwiek zarobić trzeba mieć w chuj referalli pod sobą. Najmniej opłacalny sposób zarobku w internecie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

ciekawe czy da rade na luzie przez miesiąc ~30 zł jeśli tak to zajebiscie

zaraz obczaję temat

Da ale pierw musisz zarobić około 0.80$ i wykupywać refów pierw trzeba być cierpliwym po miesiącach można dużo zarabiać zapraszam do rejestracji z mojego linku i do wzięcia udziału w konkursie na moim forum. Na początku są to małe pieniądze więc bądź cierpliwy.

Buxy to chuj. Żeby cokolwiek zarobić trzeba mieć w chuj referalli pod sobą. Najmniej opłacalny sposób zarobku w internecie.

To jest jedyny taki bux który wypłaca i trzeba być cierpliwym i można dużo zarabiać. Buxy oraz surfy są to jedyne sposoby zarobku w necie -.- bo kasyna to tylko trzeba liczyć na szczęście.

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Buxy oraz surfy są to jedyne sposoby

zarobku

w necie

-.-

A uploading to co?Na sharecashu czy innych stronach tego typu można zarobić DUŻO WIĘCEJ.Ludzie zarabiają po kilka tysięcy miesięcznie tylko trzeba chwile przy tym na początku posiedzieć.

Opublikowano

A uploading to co?Na sharecashu czy innych stronach tego typu można zarobić DUŻO WIĘCEJ.Ludzie zarabiają po kilka tysięcy miesięcznie tylko trzeba chwile przy tym na początku posiedzieć.

Panie, wykurwiaj pan stąd. To największy syf internetu , nikt tego nie pobiera, próbowałem, za chuja nic nie da rady z tym zrobić, a masz taką konkurencję że nie idzie wypromować swoich zjebanych linków.

co do tematu

moze sprobuje ale zaraz

Opublikowano

Panie, wykurwiaj pan stąd. To największy syf internetu , nikt tego nie pobiera, próbowałem, za chuja nic nie da rady z tym zrobić, a masz taką konkurencję że nie idzie wypromować swoich zjebanych linków.

co do tematu

moze sprobuje ale zaraz

To zarejestruj się z mojego linku i wielkie dzięki ale pamiętaj na to trzeba trochę poświęcić czasu. W razie problemów pisz na moim forum. I tak jak wspominałem na moim forum niedługo będzie konkurs zapraszam. Rejestrować się z mojego linku bo nie będziecie mogli wsiąść udziału oraz rejestrować się na moim forum i zapisywać się na konkurs każdy ma takie same szanse :) link do forum jest pod filmem na yt (forum służy pomocą dla bux'owiczów, odbywają się tam konkursy, są dowody wypłat itp)

Co do ''lowpointer'' owszem są inne sposoby ale o wiele trudniejsze upload to w ogóle jest do dupy, ale skoro tak mówisz to po co tu zaglądasz? czemu sam nie zarabiasz na uploadzie? tylko tu zagladasz? upload to jest ciężka sprawa nieliczni coś zarabiają.... Tu na neobux każdy może zarobić, kilka miesięcy i możesz zarabiać całkiem całkiem...

Opublikowano

To jest jedyny taki bux który wypłaca i trzeba być cierpliwym i można dużo zarabiać. Buxy oraz surfy są to jedyne sposoby zarobku w necie -.- bo kasyna to tylko trzeba liczyć na szczęście.

Chyba cię popierdoliło. Jedyny bux, który wypłaca? Jaja sobie robisz. Jedyne sposoby zarobku? Adsense, uploading, inwestycje, które są milion razy bardziej opłacalne od twoich buxów, to nie sposoby zarobku w internecie?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

O co chodzi z tymi poleconymi? To muszą być moi znajomi którzy muszą klikać?

@up a jak ktos chce jednorazowo zarobic w latwy sposób bez pierdolenia się w tworzenie stron internetowych (pomijam uploading bo to gówno) ? np na jakieś dragi z silkroadu xD to co ma robić?

Opublikowano

Chyba cię popierdoliło. Jedyny bux, który wypłaca? Jaja sobie robisz. Jedyne sposoby zarobku? Adsense, uploading, inwestycje, które są milion razy bardziej opłacalne od twoich buxów, to nie sposoby zarobku w internecie?

buxów takich stabilnych to mogę głowę uciąć że nie ma bo działają i wypłacają z 4 miesiące potem zaprzestają to ma być bux?... to jest scam

CTD. po pierwsze zarejestrowałeś się z mojego linku jeśli tak pomogę ci we wszystkim tylko napisz mi swoje gg na pw jakoś się ze gramy.

Tu jest przykład gościa na forum(neobux) na którym można chwalić się swoimi statami on to udostępnił http://www.neobux.co...5857/AdPrize/ nazywa się monisara1 on rozpoczął ten wątek więc jest na samej górze WYPŁACIŁ JUŻ tak jak pisze: Earned: $55460.91 czyli około 230 000 zł oczywiście na pewno w tym siedzi 2,5 lata na to trzeba czasu. A jeżeli nie wierzycie że ten bux wypłaca na forum co tydzień umieszczam po 3 dowody link do forum jest pod filmem http://www.youtube.c...h?v=72x0pZy5u-M

Opublikowano

Bezimienny.

po pierwsze klikałeś pewnie jak każde dziecko z nadzieją że mnóstwo zarobisz w klika dni (to jest nierealne!)bez urazy na to trzeba czasu. Można dużo zarabiać ale trzeba trochę nad tym posiedzieć nie chcesz wierzyć to nie, ale ja mam żywe dowody innych ludzi ;p

!.Szymcio:*

zarejestrowałeś się z mojego linku? jak tak to weź udział w moim konkursie na forum ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...