Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Assault czy Engineer?

robertto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem bo nie wiem jaka grac postacia.Mam juz Assault 8 lvl i mam zamiar kupic deals z m4.Jednak podobne dobry jest Engineer z mp5 i mam do was pytanie ktora postacia grac ??Chodzi mi ktora postac jest lepsza po kupieniu deals

Opublikowano

To już wszystko zależy od tego jaki styl gry preferujesz :) Ja np gram assaultem i mam przerobioną podstawową broń i nie narzekam gra mi się świetnie. Amunicja się nie kończy bo można dać sobie. I po odblokowaniu c4 można kosić czołgi :D No czego więcej pragnąć ? ^^

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Opublikowano

Inzynier jest lepszy na odleglosc ma swietny pakiet mp5 bez odrzutu...M16A2 jest to bron bardzo szybka na maly dystans wiec wybieraj ja wbilem 22lv enginerem bez problemow...A teraz bawie sie assasultem : P

Opublikowano

Dzis sobie zrobilem inzyniera na innym koncie i jak chyba p2000 jezdzilem wszyskich mialem 11/4 staty w czasie 1 rundy w 2 mialem chyba 8/3.Podczas 2 rund wybilem 2,5lvl .I chyba sobie zrobie tego engineera:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...