Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ważne !

lipekk24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie stworzyłem ten temat po to żeby nie zaśmiecać forum tematami " czy 175gs działa "

Na 175Gs są tylko naprawy bugów i test stabilności serwera, zreszta widać na http://www.boy4538.yoyo.pl/status.html

że coś jest ciągle dostępne, jak i też wyczytałem na chińskim forum że to właśnie jest naprawa.

Ale niestety mają być podniesione ceny w sklepach o jedno 0 wiecej w cenie np.magiczny metal był po 10k

to teraz będzie po 100k. Więc apeluje o nie robienie bezsęsownych tematów.

Pozrawiam Lipekk24

Pomogłem daj *5

Opublikowano

no teraz tylko działa wybór postaci reszta nie ... kutwa w takim tempie to oni to bedą robić jescze z rok... , albo dadzą sobie spokój i wgl nie zrobią ;/

Opublikowano
Dobra gościu otwozyłes temat zeby sobie pospamic a GOWNO wiesz wiec prosze o CLOSE bo spam

aha , ale mam rozumieć , że Ty wiesz najlepiej , no to może podziel się swoja wiedzą ??

Opublikowano

ja nie wiem co sie dzieje, ale probuje sie tez doczytać, bo wieczorem zrobiłem stalke, którą mi dał kolega co dropnął (stalka dla woja)

a rano się logowałem i miałem bład, myślę że to naprawią i licze na to że będzie działać...

• Dodaj nową pozycję...