Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z uruchomieniem gry

Patorowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem przedstawia się tak:

Odpalam grę, login, hasło wpisuję, wszystko OK. Ładuje się, klikam GRAJ i dalej się coś nie klei. Nie mam tego napisu "ładowanie", który zawsze się pojawiał po zalogowaniu. Dodam, że rano grałem i wszystko było cacy. Mam WIN7 x64.

Opublikowano

Kilka tematów już takich było. Na chwilę obecną występują problemy techniczne związane z prawidłowym działaniem gry. Ja też mam ten sam problem.

Opublikowano

Właśnie opisane problemy nie są odpowiedzią. Pytam się, bo właśnie jak napisałeś nie ja sam mam ten problem. Gdybym nie napisał, zrobiłbym reinstal na marne.

Opublikowano

Reinstal w moim wypadku nie pomogł, Alt+Tab też nie, lecz pojawił się ekran z wczytywaniem gry który ładował się w nieskończonosc. Po zalogowaniu się wybrałem inny region serwera czyli w moim wypadku Ameryka xxx. Po tej czynnosci problemu nie mam. Spróbuj usunąc pliki .hsh znajdujące się w katalogu z grą. Są to 3 pliki. Po ponownym uruchomienie gry będzie weryfikowało dane, może to trochę potrfac, warto bo nie zaszkodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...