Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Twoja ulubiona postać.

q120m0c0d3

Jaka jest Twoja ulubiona postać i cz w nią inwestujesz.  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka jest Twoja ulubiona posta??

2. 2. Czy w ni? inwestujesz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest twoja ulubiona postać i czy kupujesz do niej różne rzeczy.

Moja medic i owszem czasem się kupi np flashe:D

daftpunkh.jpg

sygnaturka by "mucka12"

Opublikowano

Assault, dlaczego? Jest szybki, ma dobre bronie. A ja często gram na pałę! :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Ja dużo gram na UO , BG więc sniper jeśli gram na CQC Assault

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Medic - możliwość leczenia, dobre bronie.

Gustuje w k1 ;)

Inwestuję, dosyć dużo, zbieram na bronie, teraz nawet kupuję px'y za NX Cash (MedKit i Flashe)

Opublikowano

To wszystko zależy. Jak grałem w Koreana to inwestowałem prawie 15$ miesięcznie. Moja postać to oczywiście Heavy Trooper? Dlaczego ? Ponieważ moje 2 ulubione tryby gry to UO/BG oraz Zombie. Ulubiona mapa to Cantumira dlatego nic innego nie pozostaje jak Heavy, tak samo na Blind Bullet najlepiej się gra zestawem dla Heaviego ( rpg + pzf > nie trzeba czekać na przeładowanie, tylko zmieniamy slothy ). No, ale jak ktoś gra tylko cqc to raczej tą klasą za często nie będzie grał.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Medic

Dlaczego ?

Możliwość leczenia + dobre bronie typu K1 oraz MP7A1.

POPIERAM W 100 % DOBRZE GODOSZ ;DD

POLAĆ MU ! ;D

# spam - pisz swoje argumenty | Grasu

TsBZnpe.png

by.Snazzlie.

Opublikowano

To wszystko zależy. Jak grałem w Koreana to inwestowałem prawie 15$ miesięcznie. Moja postać to oczywiście Heavy Trooper? Dlaczego ? Ponieważ moje 2 ulubione tryby gry to UO/BG oraz Zombie. Ulubiona mapa to Cantumira dlatego nic innego nie pozostaje jak Heavy, tak samo na Blind Bullet najlepiej się gra zestawem dla Heaviego ( rpg + pzf > nie trzeba czekać na przeładowanie, tylko zmieniamy slothy ). No, ale jak ktoś gra tylko cqc to raczej tą klasą za często nie będzie grał.

Ja prawie to samo 3 slot pzf 5 rp

g

6 heavy ammo box i stamina a 8 to m249 nickiel a jak duże mapy to na mam javelina

daftpunkh.jpg

sygnaturka by "mucka12"

Opublikowano

wszystkie dobre, każda się przydaje ale jak już wybierać to chyba medyk

za czasów gf inwestowałem, teraz nie

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...