Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zarobić na 1 lvl-u

Oliskon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym poradniku napiszę ci jak zarobić na 1 lvl-u sporo kasy

Będziesz potrzebował:

Metin2

Czas

Więc zaczynamy.

1.Zrób nową postać (najlepiej kobietę)

2.Zaloguj się na największy kanał(najlepiej chanell busy)

3.Pisz do ludzi uprzejmie i proś o troche kasy

np.Dasz 1 kk na start

4.W 1 dzień możesz zarobić 100 kk :) [Zależy jaki serwer]

Najlepiej grać na serwach 1,2,3,4 10,11,12,13 20,21,22

Ponieważ tam jest już bogato :P

Oszczędźcie sobie komentarzu typu "żal mi cię żebrasz"

Ja zrobiłem ten poradnik dla nowych graczy :).

Opublikowano

Na s26 postawie postać w m1 na ch2 na 10 minut. Efekt? 8 wiadomosci typu: ,, ej porzycz 10k'' , ,,pozycz 50k''. Trafiają się co piszą ,,Witam, Pana pożyczy Pan 50k na start?'' Ale ja i tak nie pożyczam. Tak z 50k pożycze dziennie 5 osobom i jestem 250k w plecy, a za to dobre ku można kupić na Bm'a.

A z resztą ten Twój temat nie można nazwać tutem :)

Opublikowano

na s20 ludzie spokojnie ci porzyczą po 1 kk ;)

Zależy z resztą na kogo trafisz...

Na s26, nie chętnie raczej pożyczają, ponieważ niskie ceny są.

Opublikowano

Weź skończ pisanie tych beznadziejnych poradników ....

To jest po prostu gó.... a nie poradnik. Każdy kto pisze do mnie w sprawie yang nigdy nie odpisuję ,są to same dzieci jak ty.

PORZYCZ ? piszę się pożycz ,naucz się pisać i wtedy weź się za pisanie poradników.

Nie lepiej DH i na metki ? 10kk na dzień na s 26 ;] Co wychodzi 10 zł dziennie.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Super poradnik. Niedługo metin2 zamieni się w gre o błaganie kasy.. Przez ten czas jak łazisz po m1 i błagasz o 10k lepiej iść i robić misje na 1,2,3,4lv itd. -.- Na moje do kosza z tym poradnikiem ;_:

Opublikowano

...weź człowieku przestań.już wolałbym robić te denne questy na małe lvl'e niż żebrać po 1k.Najlepiej jechać na DH,zajmuje sporo czasu ale zysk jest dobry(szczególnie w v2).

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

i tak na metin2 PL teraz nie da sie grac za duzo dzieci neo ktorzy kupuja kase z allego.

Pamietam te czasy kiedy gralem nikt nie mial stalki, jak ktos mial boga+5 byl kox ku chodzilo po 50k i bylo dobrze a teraz co? ku po 100kk nieraz do dupy z taka gra!!!!!!

Opublikowano

Zanim zarobisz 100kk wbijesz 50 lvl zrobisz pro eq i zdobedziesz szacunek. To nie tut, tylko sępstwo.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...