Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Zmiana danych

Fouczer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie dotyczące zmiany danych do konta. Dostałem bardzo dobre konto od kolegi który przestał już grać w tą grę i nie zna on żadnych danych do zmiany hasła oraz e-maila. Czy jest jakaś możliwość zmiany tego nie znając danych ?

06c42be071131.png

Opublikowano

Emaila nigdy nie zmienisz, a obecny można zobaczyć po zalogowaniu się na forum. Były sposoby do odzyskiwania danych ale już on nie działa.

Opublikowano

Z tego co wiem emaila można było łatwo zobaczyć na poprzednim forum jak weszło się w swoje ustawienia. Teraz to nie wiem, może jak się jakoś poszpera to się uda. Ale imienia, nazwiska daty to nie wytrzaśniesz.

Opublikowano

Są 2 sposoby na ich forum jak klikniesz My Account czy jakoś tak i na Google Chrome po zalogowaniu się na stronie Combata klikasz później PPM -> Zbadaj Element -> Resources -> Cookies i klikasz na zakładkę Combata i tam w liście masz Email

Opublikowano

Na forum już nie sprawdzisz bo forum zmienili :/

A na google chrome nie działa ten sposób wszystkim .

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Jak będziesz znał e-mail i Fname, Lname to zmienisz. Bo datę to posiedzisz ze 4h popykasz i ci wejdzie. Bo jak mówisz, że dobre konto no to się opłaca!

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...