Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer survival+freebuild | 24/7 | 10 slot |Zapraszam

sonar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów ,Chciałbym wam coś opowiedziec o moim nowym serverze do Minecraft 1.2.5!

Szukasz servera na którym rozrywka nie ma końca!? Dobrze Trafiłeś, u nas na serverze panuje miła atmosfera ,H@ czyli ja JEstem bardzo często na serverze więc nie musisz się bac o to ,że nie ma kto dac ci cuboida na dzialke/mieszkanko ! Jeżeli jednak tak się zdarzy ,że nie będzie kto miał dac to (przeczytaj 3punkt w Info o servie!)

Stworzyliśmy nasz server aby udoskonalic wam rozrywke w minecraft. Na 3/4 serverach H@ są Straasznie sztywni i nie chcą się ani troche słuchac graczy, ja i moja ekipa jesteśmy zgrani i jak najbardziej wysłuchamy waszych opini, propozycji, skarg,prośb itd.

A teraz może troche ważniejsze info : )

Na serverze mamy dokładnie 76 pluginów

A oto one:

1340467415-U414486.png

Server powstał bardzo niedawno,to screenshoty tego co udało mi się zbuudowac!

(próbny)SPAWN:

1340467581-U414486.png

na ss'sie tym możecie tez zobaczyc czarne tabliczki, jest to bug na moim kompie, jeżeli wiesz jak to naprawic proszę napisz w komentarzu :) będę bardzo wdzięczny

kiedy wbijesz na server odrazu po lewej i prawej macie skrzynie w których są rzeczy dla was!(plugin treasureChest)

wygląda to tak:)

1340467809-U414486.png

CHWILOWO NIEDOSTĘPNE!! /\

|

co by tu wiecej mówic ,mamy darmowy enchnting:

1340467883-U414486.png

na serverze tym spotkasz się też z nie jednym parkourem !

(na parkourze tym jest włączone pvp!)

1340468003-U414486.png

Info o Serverze:!

1.Ekipa servera to: ja (sonar12) przyjaciel (Michaos0) znajomy (ClipperPL)

2.Kokos222 bardzo malo komend zna:D

3. jeżeli nie ma kto ci dac cuboida w czasie kiedy jestes na serverze wybuduj sobie domek gdzies daleko poza obszarem miasta ,kiedy wbije ktoś kto będzie mógł dac cuboida napisz mu! On skopiuje twój domek z poza miasta do miasta(jeżeli będziesz tego chciał!)

4.Jak na dzisiejszy czas mamy 10 slot! zbieramy kase na więcej! byc moze dokupie troche slotów jeżeli będzie taka potrzeba!

5.IP: f13.owncraft.pl:25089

6.Nabór do Ekipy ON!

7.Strona Servera w przeróbce! Już wkrótce

8.Server Ventrillo (wg planów) zostanie załozony na następny miesiąc)

9.Aby wziąsc udział do naboru do naszej ekipy musisz na to zasłóżyc! poprostu graj a napewno prędzej czy później ktoś sie do ciebie zgłosi!

10.ENJOY!

Potrzeba więcej info!? mów a wszystkoo powiem:D

mnie nie trzeba torturowac abym mówił:DD

Nazwa naszego servera toooo..... tutaj czekamy ponownie na waszą pomoc! ja nie mam pomysłu :/ mam nadzieję ,że coś wymyślicie:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...