Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z błędami w grze

Shilin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu mam dość częste problemy z włączeniem gry. Przy włączaniu albo wyskakuje X-trap i blokuje, albo wyskakuje "File is changed : W[2007] L[2] crossfire.exe. Przeinstalowanie gry pomaga na jakis czas (około 2 dni, czasami jeden dzień) bo w czasie gry wyskakują mi dziwne komunikaty że wykryto cheata lub client error. Czy jest na to jakiś sposób bo staje się to uciążliwe.

Pozdrawiam

1309731898_by_rafalovy.gif
Opublikowano

Nie masz żadnych pozostałości po hackach w folderze z grą ? ^_^

Opublikowano

Odinstaluj aktualizacje Internet Explorer i powiedz czy pomogło. Jak nie to pomyślimy co się jeszcze da zrobić

;)

Opublikowano

Nieużywam IE to raczej sie chyba nieaktualizuje. Przepraszam za te wulgaryzmy ale mnie kurwica weźmie bo 30 minut temu przeinstalowałem grę, włączyłem sobie jeden EgiptTD, wszystko ok. Włączyłem S&D Mexico czy jak to tam i kurwa mac hack detected, jaki kurwa hack jak ja nigdy hackow nieuzywałem. Rozpierdala mnie to już ze codziennie gre przeinstalowywuje.

Opublikowano

Internet Explorer aktualizuje się sam gdy masz aktualizację systemu. Jaki masz Windows ?

;)

Opublikowano

Przeinstalowałem system. Pewnie powinno pomóc, proszę niezamykać narazie bo może błędy będą powracać. Mam system WindowsXP Home Edition, wersja oryginalna. Jak wyłączyć aktualizacje Explorera?

Opublikowano

Wejdź w panel sterowania -> dodaj lub usuń programy -> znajdź Windows Internet Explorer i odinstaluj

;)

Opublikowano

@up w xp raczej tak nie odinstalujesz

Sciągnij od nowa gre

Po pierwsze autor powiedział już, że re-install nie pomaga ...

Po drugie w XP właśnie tak się odinstalowuje jak napisałem więc nie wprowadzaj innych w błąd :rolleyes:

Opublikowano

GÓWNO dało przeinstalowanie systemu. Mam czysty system, tylko google chrome, avast i Crossfire EU a dalej w czasie gry mi wyskakuje hackshield i pisze ze mam hacki, no kurwa mac jakis zjebany ten hackshield jak kurwa lata taka szmata na wallu i go nie wywali a ja gram normalnie, nieoszukuje i mnie spierdolony hackshield wywala.

Opublikowano

No bo format albo przeinstalowanie systemu Ci nie pomoże ^_^

Tylko nie wiem dlaczego masz taki błąd skoro jak napisałeś nie używałeś hacków

;)

Ja tak miałem kiedyś w Crossfire NA, że ze dwa razy wyskoczył mi taki error podczas gry ale później normalnie wchodziłem z powrotem i pykałem

:D

Opublikowano

Przepraszam za poprzednią wypowiedź ale mnie to juz wkurza coraz bardziej. Gram sobie, zeskakuje z np. schodów a jakis typ w tym momencie skacze obok mnie i wpycha w sciane -.- , co się dzieje? Erorr client...

Po takim erroru lub tym że xtrap wykrywa u mnie niby jakies hacki, musze przeinstalować gre bo sie niechce włączyć. Ładuje sie do momentu kiedy leci pomarańczowy pasek z procentami i wyskakuje

"File is changed : W[2007] L[2] crossfire.exe."

Muszę grę przeinstalować i wtedy działa jakis czas a później znów to samo. Mam instalkę pobieraną 19 czerwca. Pobiorę teraz swieższą to może to coś da...

@Edit

Instalowałem grę z nowej instalki ale wyskoczył blueskreen >.< Chyba wrócę do CombatArms bo mnie to zaczyna wkurzac...

Opublikowano

Zawsze jak wejdziesz w ścianę masz Client Error ale dlaczego File is canged to nie wiem

o.O

Opublikowano

Grałem sobie jeden TD, wszystko ok. Wszedłem na EM i odrazu że mam hacki...

http://imageshack.us...1206240000.png/

Po nacisnieciu OK grę wywala i pokazuje sie xtrap.

http://imageshack.us...rap2012624.png/

Próba ponownego włączenia gry.

http://imageshack.us...ztytuugwsl.jpg/

I teraz muszę przeinstalować grę, po czym za jakiś czas, kilka rund, minut zależy w co gram znów to samo.

Opublikowano

The game cannot run properly, czyli że gra nie może działać prawidłowo. Musisz mieć w plikach coś pomieszane ale nie wiem dlaczego przeinstalowanie gry nie pomaga ...

o.O

Opublikowano

Dobra, wypróbuje ten cleaner.

Tak wogóle, zainstalowałem gre znowu, po raz chyba dziesiąty. Wszedłem na pokój, pierwsza runda S&D, wykryto hacka >.<

@edit

Cleaner nic niedał

Opublikowano

Sory, podałem Ci ten na Amerykańskiego CF'a a nie zauważyłem, że z Anty Banem na EU jest Cleaner. Teraz masz podany dobry link

:D

Fail z mojej strony.

Opublikowano

Niestety nic niepomaga. Tak się zastanawiam czy niemam jakiegoś syfu na dysku D, sformatowałem jedynie dysk C, po czym zainstalowałem windowsa od nowa. Zawsze tak robiłem, od kilku lat. Najważniejsze pliki na D i format C. Tak sobie myślę że wkoncu może trzeba ten D sformatować, sam nawet się dziwie co tam mam. Dziękuje za pomoc. Jezeli ten kompletny format niepomoże to napiszę kiedyś znowu :]

Opublikowano

Jak coś pisz na PW to spróbuję Ci jakoś pomóc

:D Mam nadzieję, że w końcu coś z tym zrobisz ;)

• 3 lata później...
Opublikowano

chyba mu komputer spaliło bo już 3 lata dalej i ani duszy :D

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...