Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Moje zmagania z metinem od 0 - jeżeli jestem w Polsce codziennie min. 1 filmik

mikas111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy na prawdę jest ich tak dużo? jeżeli tak to musicie mi wybaczyć ;) na pewno bd to dalej ciągnął i postaram się was nie zanudzić ;) oczekujcie też w przyszłości filmików/ zdjęć 3d kręconych przeze mnie, oraz let;s play z innych gier których nie ma na YT.

Opublikowano

JardianLTP właśnie chce pokazać coś poza tym ;) tego jest zbyt dużo na yt. chce pokazać kawałki z mojej gry na YT a bicie bossów i pvp to już codzienność na polskiej scenie YT.

Opublikowano

W tym miesiącu doszło chyba z 10 let's play'erów, którzy po 3-4 odcinkach zaprzestali dalszej pracy..

Pewnie będzie tak samo w tym przypadku.

Opublikowano

Nie postawie Ci żadnego piwa, mimo że była to zapewne przenośnia.

Jest jakoś 99% szansy, że nie nagrasz tych swoich let's play'ów chociażby do 75 lvl'a.

Opublikowano

Xewka nie ma to jak nie znać kogoś i wystawiać o nim opinie ;) A tak poza tym, to dziękuję po trochu za to co mówisz, bo mnie tylko motywujesz :)

Opublikowano

Gdzie ja kogoś oceniam bo niestety, ale nie wydaje mi się, że w moich poprzednich postach oceniłem autora.

Po prostu to są moje przypuszczenia, które mają u mnie podstawę na innych użytkownikach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...