Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gier wartych uwagi.

Shaylo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo!

Szukam gier wartych uwagi które nadawały by się na let's play dla "początkującego". A mam dokładniej na myśli to że ogarniam wszystko dokładnie jak mam nagrywać to to czy tamto i jak zedytować ten film, miałem też już kiedyś kanał na yt gdzie miałem let's playe i walkthroughe ale nie najlepiej to wychodziło bo było mało widzów którzy nie oglądali wiec skasowałem profil...

Teraz mam nowy kanał i fartem wyskoczyła mi dość orginalna nazwa WalkthroughPoland zrobiłem dla testu pare filmów z NFS World oraz jeden z Minecrafta.

Potrzebuję jakiejś fajnej krótkiej gry na Windowsa 7 Ultimate jeżeli chodzi o kompa to bardzo mocny wiec nie trzeba się bać że będzie lagować ale chodzi tylko o fajną grę żeby zrobić let's play. Oczywiście będą lajki :DD

//Bez reklamy kanału yt.

Opublikowano

Diablo III - dużo osób chce pooglądać let's playe ;D

Wiedźmin 2 - fajna gierka do kręcenia filmików ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Sniper Elite v2

Mój brat niedźwiedź

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Dobra ale nie powtarzać się... wybrałem sobie z mojej kolekcji Dead Space jedynke wiec zacznę od tego sobie ale możecie podawać dalej ale bez powtarzania : D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...