Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na ile oceniacie ten nick?

VistonEr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoś tak w okolicach zera.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

a co on oznacza moze najpierw nam napisz? Bo ja zazwyczaj nick sobie dobieram taki, ktory cos oznacza, symbolizuje. Mój np oznacza to że nie miałem pomysłu na nick i wpisałem byle co

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

@up

Wymyśliłem go na szybko (może w 5 sec xD) jakieś 2 lata temu gdy robiłem z kolegą postać do gry. Więc raczej nic on nie oznacza ;p.

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

no to z 5 Ci za niego dam, ważne by tobie się podobał :)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Specjalista
Opublikowano

3/10 Nie patrz na oceny. Tobie ma się potobać, bo ty będziesz posługiwał się dłuższy czas tym nickiem, a nie ktoś inny.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Już lepszy od Pr0100wRyj...

Tak wgl. to co to za temat "ocena nicku"...

Nick to nick, a nie ekwipunek...

Opublikowano

Pfff... Nie wiem. Normalny jest. A oceny nie daję, bo się nieznam -.-. (czego ci ludzie nie wymyślą)

Opublikowano

Nick jak nick. To tak jakbyś oceniał czyjeś imię, jednemu się będzie podobać, a drugiemu nie. Ja daje 7 bo jest prosty i łatwy do zapamiętania.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Dziekuję wszystkim, którzy się wypowiedzieli w tym temacie. Chciałem po prostu wiedzieć jak inni oceniają ten nick i się dowiedziałem, więc temat można zamknąć.

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...