Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze sterownikami

Rway

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem ze sterownikami do karty graficznej GeForce 8600GT. Karta jest prawidłowo podłączona, sterowniki ściągnięte ze strony nvidia.com i znalezione poprzez automatyczne wykrywanie karty graficznej, więc nie mogą być złe. Po zainstalowaniu steroników uruchamiam komputer ponownie, włącza się po czym na pulpicie wyskakuje komunikat następującej treści=> 'nvsvc32.exe' z : NVIDIA Windows 2000/XP Driver Library Installation Disk1. Ja robię wielkie oczy bo gdy instalowałem steroniki do innych kart graficznych wszystko było dobrze i bez problemów za pierwszym razem. Proszę o szybką pomoc oraz wyjaśnienie procesu instalacji tych sterowników bo ja chyba tutaj czegoś nie łapie. Wszystkich za pomoc dziękuję i pozdrawiam.

lts2.png

Opublikowano

Wejdz w menadzer urzadzen i recznie zaktualizuj sterownik. Najpierw oczywiscie wypakuj cala paczke sterownikow np. na pulpit.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...