Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sony ericsson j20i hazel

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam wieeeeeelki problem. Od dawien dawna (prawie 2 lata) mam telefon se j20i hazel, nie narzekałem na niego do dziś. Co 4/5 dni zostawiam ładowarkę podłączoną na noc i on się ładuje. W dzisiejszą noc jak zwykle telefon zostawiłem do ładowania i poszedłem wstać, rano wstaje i ful bateria - ok. Ale nie wiem co się stało, nie mogę dzwonić, włączyć latarki, włączyć aparatu. Jak dzwonię do kogoś to w czasie jak osoba odbiera telefon mi się zawiesza i nie słychać oby dwóch stron - działa w to odwrotnie, jak ktoś dzwoni do mnie i ja odbieram to również nie słychać. Telefon był przez noc włączony, wczoraj normalnie zdjęcia robiłem i dzwoniłem, a tu dziś rano chciałem się umówić z kumplem i dzwonić nie mogę... Mieliście podobny problem? Co robić? Dodam tylko, że wyłączałem telefon, wyjmowałem baterie/karte itd. Nic nie pomogło. Będą lajki za pomoc.

PS dzwoniłem na infolinię to czynna pon-pt 8-18..

PS2 sorki za chaos.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Na 99% padł soft... Na 1% płyta główna

Wgraj nowego softa a jeżeli nie potrafisz to użyj SEUSa (nowej nazwy nie znam) lub oddaj do komisu. Jeżeli płyta główna to się nie opłaca naprawiać.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Co to jest ten soft? Jak go wgrać i skąd?

@płyta główna raczej nie, no ale nie wiem. na nowo odkrywam rzeczy które nie działają. najpierw dzwonienie, potem odkryłem aparat i teraz latarka..

Opublikowano

Ściągnij SE Tool, podłącz telefon wg. instrukcji i wstaw LOG do tego tematu. Nie wiem jaki masz certfikat i cid

Opublikowano

Ściągnij SE Tool, podłącz telefon wg. instrukcji i wstaw LOG do tego tematu. Nie wiem jaki masz certfikat i cid

Pobieram stąd:
http://www.filecrop.com/setool-free.html

i które pobrać z tej listy?

Mam Ci podać jakieś informacje o telefonie?

Głównie certyfikat, cid i aktualnego softa.

To jest w książeczkach czy na telefonie pisze?

@Okej, pobieram.

Opublikowano

Głównie certyfikat, cid i aktualnego softa.

/Weź v1.1. Nigdzie tego nie znajdziesz, dlatego masz pobrać SeTool

Opublikowano

Tym się nie przejmuj.

1) Wyjmij i włóż baterię w telefonie - nie włączaj go!!

2) W programie kliknij identify (po prawej stronie)

3) Podłącz telefon trzymając "C" (w telefonie)

Opublikowano

Niestety. Musisz pożyczyć/kupić kabel lub najlepiej oddać do naprawy (przynajmniej wiesz, że bd. działał)

Opublikowano

Tak. Stracisz wszystko co jest zapisane w pamięci telefonu (muzyka/sms'y/kontakty...). Jeżeli masz kopie na SIM lub karcie pamięci to oczywiście bd. miał (kontakty... ;d)

Opublikowano

Dziś właśnie 'zacząłem się bawić' przenoszeniem wiadomości z pamięci telefonu na kartę pamięci i pisało przy przeniesieniu odbiorczych pisało, że nie będą mogły być użyte na innych urządzeniach.. Trudno, muszę się pobawić z tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...