Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] pyt. męczące wielu userów mpc.

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak ! każdy pamięta jeden z 1'szych serwerów ukazanych na mpc - ZSCZ (chyba jakos tak ;d) Co jest z nim ? działa ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo działał troszkę , potem było mnóstwo kombinowania typu zróbmy inny serwer tamte wyłączymy i skończyło się na tym że wszystkie padają. Ale do sedna - oni zmieniali niejednokrotnie już adres www / hosta także ciężko odnaleźć ich "prawdziwy" serwer ,ale na chwilę obecną chyba wszystkie off mają.

Opublikowano

ZSZC padł ponad 5 miesięcy temu!!!

A pozatym ZSZC nie był pierwszy bo co najmnije rok przed nim było ECSRO no i swsro i jemu podobne...

Strona Elitesro nie działa tylko w chrome, ja mam firefoxa i niegdy nie mialem problemów z jej wyświetleniem.

Opublikowano

ZSZC to był team ECSRO ;) ECSRO niby zamknęli, bo im się Joymax dojebał do dupy, ale tak naprawdę to gówno prawda. Po prostu ecsro nie przynosiło tyle zysków na ile oczekiwali i zrobili nowe serwery pod nazwą "ZSZC".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...