Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PepsiCraft ! [Dedyk] [ 0 Lagów]

ThePepsi90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PepsiCraft

Nether :Tak

Pvp :Tak

Rekrutacja :Nie

Biała Lista :Nie

Premium :NiE

Adress IP :188.165.239.94:8198

Dodatkowe Informacje

Admini -Migotek- -Madziunia-

HeadAdmini : xThePepsi90x

Zapraszamy

:)

Opublikowano

Server zje**ny mam adma i nage ... juz nie mam bo nie chce wyzucic eq i jeszcze glosowal czy mam wyzucic bo se wziolem z gm pf... pozatym maja byc dzialki i co ??? robi od chyba 5 godzin wtf 5 min temu zaczol i nie pozwala pomagac ... pozatym zdejmuje op w trakcie jak sobie latam za co ??? oto jest pytanieeeeee ... sory za zareklamowanie serva usunac ten post !!!!!!ma nikt go nie widziec :DDDD

1051tuq.png

-co robisz?
-szukam szczęścia.
-w lodówce?
-no gdzieś do cholery musi być!

BAW SIE Z NAMI Z DEBILAMI ! :p
Opublikowano

Server zje**ny mam adma i nage ... juz nie mam bo nie chce wyzucic eq i jeszcze glosowal czy mam wyzucic bo se wziolem z gm pf... pozatym maja byc dzialki i co ??? robi od chyba 5 godzin wtf 5 min temu zaczol i nie pozwala pomagac ... pozatym zdejmuje op w trakcie jak sobie latam za co ??? oto jest pytanieeeeee ... sory za zareklamowanie serva usunac ten post !!!!!!ma nikt go nie widziec :DDDD

Tak tak :) , zdejmuje opa bo bez mojej wiedzy przyzywa sobie itemki i jeszcze nie chce wyrzucić a działki robiłem kilka godzin ponieważ zajmowałem sie graczami , Pozdro , jeszcze raz serdecznie zapraszam ! , nie słuchajcie takich trolli co sie obraząją i sie snują jak Tryll Na wolnym , Pozdro!

Opublikowano

no wiem ye bzs chciala ... tak gracyami musialem ci mowic ye ktos cos od cb chce

1051tuq.png

-co robisz?
-szukam szczęścia.
-w lodówce?
-no gdzieś do cholery musi być!

BAW SIE Z NAMI Z DEBILAMI ! :p
Opublikowano

Jeśli takie osoby jak "123 lol 123" mają tam admina to źle świadczy o serwerze.

Jeśli takie osoby jak "123 lol 123" mają tam admina to źle świadczy o serwerze.

Właśnie został zdjęty! :)

Opublikowano

Dubel:

http://www.mpcforum.pl/topic/657553-pepsicraft-zaprasza/

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...