Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 Slot Hier!

cap

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Link do pliku .dll:

Hier!!

Injector trzeba znaleść na własna rękę...

http://www.virustotal.com/pl/analisis/cb64...f487-1254563567

Only 5 slot i nic więcej!!

Sfeshey dzięki za scana , ale coś mi virustotal nie działa...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Specjalista
Opublikowano

To czy skrashuje i czy zinjectuje to baaardzo dużo zależy od injectora... Ja polecam Anakrime Injector

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Specjalista
Opublikowano

Jak ktoś zrobi scana to szanowny moderator może da linka i w końcu zrozumie , że najpierw daje się upomnienie i prośbę o scana , a potem warn'a...

JH

Opublikowano
injectora da ktos

Ściągnij sobie z innego hacka injectrora z tych po updacie albo przed bo niektóre injectory wciąż działają.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

mam pytanie odnośnie tego haka(problem): A więc uruchamiam haka później WR, loguje się i pokazuje mi się komunikat, że "wystąpił problem z aplikacją" i muszę zamknąć WR Czy to jest wina kompa, neta, czy gry?

Lowmens_PL.png

pc_Lowmens.png

Lowmens_PL.png

pin3t3.png

Opublikowano

Musisz zainstalować Net Framework i taka rada na przyszłość uruchamiaj hacka podczas ładowania HachShielda a nie od razu po uruchomieniu albo przed. Może to być spowodowane też tym że hack jest detected ale raczej nie.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

hack crashuje przed wlaczeniem gry ... mam net frameworka i wszystko inne na rzne sposoby nie dziala gra sie tak laguje az wkoncu wylacza

• Dodaj nową pozycję...