Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BF BC 2

Cygan665

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam problem. A mianowicie :

Gdy gram w BF Bad Company 2 multi player gra dziala ladnie plynnie . Gdy jest jakis wybuch lub czolg strzeli w dom . Lub gdy jadac czolgiem wystrzele pocisk.

Gra sie bardzo mocno zacina i mam max. 5 fps :(

Proszę o pomoc .

Za pomoc + (Lubie to ) :)

Moj KOmp . : Pentium [R] Dual-Core CPU

E5200 @ 2.50ghz 2.51Ghz. 2.93GB Karta Graficzna : Atti Radeon HD 4600 Series .

System : Windows XP professional Predkosc neta 1 mega . Czy jakos tak bo sie nie znam :P

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Jesteś na tym forum doś długo a pomyliłeś działy. Tutaj opisujemy problemy z Batllefieldem a nie Call of duty. Nie podałeś żadnych informacji na temat twojego komputera ani łącza, wiec jak mamy udzialić ci pomocy? Napisz coś wiecej, a być może uda nam się pomuc.

Prosze o przeniesienie.

Opublikowano

Jesteś na tym forum doś długo a pomyliłeś działy. Tutaj opisujemy problemy z Batllefieldem a nie Call of duty. Nie podałeś żadnych informacji na temat twojego komputera ani łącza, wiec jak mamy udzialić ci pomocy? Napisz coś wiecej, a być może uda nam się pomuc.

Prosze o przeniesienie.

Po 1 . Dobry dzial to chyba ty pomyliles . po 2 zaraz dodam parametry :)

Opublikowano

Wcześniej napewno było ''call of duty blac ops'' i nie mów że nie, bo umiem czytać. I nie próbuj ze mnie robić idoty, bo wiem co przeczytałem, edytowałeś posta i zmieniłeś nazwę gry.

Dobra z tym już koniec tematu. Parametry komputera masz dobre, gra powinna śmigać na średnich bez problemu, wiec nie jest to wina PC.

A co z łączem, możesz powiedzieć jaką masz prędkość?

I podaj średni ping?

Opublikowano

Masz tutaj poradnik w sam raz dla Ciebie!:

http://www.mpcforum.pl/topic/409743-tut-masz-lagi-w-bf-przyspiesz-komputer/

Opublikowano

Napisalem . Łacze 1 mega . Nie wiem jak to sie pisze . Ping Przecietny to 150 - 190 :(

I moze zawirusowany .Tylko nioe znam dobrego antyvirusa moze zaproponowal bys jakiegos ? :)

A czy to cos pomoze jak przeinstaluje bf z np : Dysku C na D ? :)

Opublikowano

Łącze jest dość dobre, ping troche za duży, ale powinieneś nie mieć z nim problemów sam czasmi taki mam.

Co do antivirusa to polecam Ci avasta, sam go mam i myśle, że jest dobry.

Jeżeli to nie pomoże to bedziesz chyba musiał zrobić reinstal gry czasem to pomaga.

Słyszałem wiele histori jak ludziom gra mocno się zacinała, a mieli bardzo dobry sprzęt i ratował ich reinstal.

Spróbuj narazie tego, mam nadzieje, że grę masz na płytce, bo raczej nie bedziesz sciągał jej z ''orgina'' tylko, dlatego że miusisz zrobić reinstal.

Opublikowano

Ja też tak raz miałem.

Ogólnie czyściłem kompa (w środku) wyjąłem wszytsko procek, grafa itp. założyłem no i właśnie odpalam BF jak nic się nie dzieje jest ok ale wystarczy pierdnięcie i też miałem ok 5 FPS.

Okazało się że po czyszczeniu kompa zapomniałem nałożyć pasty termoprzewodzącej na procka i się grzał stąd był taki spadek FPS.

Sprawdź jakimś programem ile masz stopni na procku podczas grania.

Opublikowano

Łącze jest dość dobre, ping troche za duży, ale powinieneś nie mieć z nim problemów sam czasmi taki mam.

Co do antivirusa to polecam Ci avasta, sam go mam i myśle, że jest dobry.

Jeżeli to nie pomoże to bedziesz chyba musiał zrobić reinstal gry czasem to pomaga.

Słyszałem wiele histori jak ludziom gra mocno się zacinała, a mieli bardzo dobry sprzęt i ratował ich reinstal.

Spróbuj narazie tego, mam nadzieje, że grę masz na płytce, bo raczej nie bedziesz sciągał jej z ''orgina'' tylko, dlatego że miusisz zrobić reinstal.

rEINSTALKA NIE POMogla avasta zainstalowalem zeskanowalem i nic .

Ja też tak raz miałem.

Ogólnie czyściłem kompa (w środku) wyjąłem wszytsko procek, grafa itp. założyłem no i właśnie odpalam BF jak nic się nie dzieje jest ok ale wystarczy pierdnięcie i też miałem ok 5 FPS.

Okazało się że po czyszczeniu kompa zapomniałem nałożyć pasty termoprzewodzącej na procka i się grzał stąd był taki spadek FPS.

Sprawdź jakimś programem ile masz stopni na procku podczas grania.

ie znam sie zbytnio na tym : ( .

Gość Zacieszynka
Opublikowano

rEINSTALKA NIE POMogla avasta zainstalowalem zeskanowalem i nic .

ie znam sie zbytnio na tym : ( .

Ściągnij program SpeedFan 4.4.6 i napisz nam temperatury dysku , procka i karty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...