Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HOT!][PL][NO-WL][24/7][NoHAMACHI][FREEBUILD+SURV] Cs-Dreams Minecraft ZAPRASZA!

Nauoqoviec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MineCraft.png

Witaj,

Jeśli szukasz servera minecraft z doskonale dobranym teamem i pluginami to trafiłeś w odpowiednie miejsce!!

Mamy dla ciebie idealny server na którym na pewno się nie zawiedziesz!!

2wppcfp.png

b_350_20_99FF8A_3B6100_000000_000000.png

Nazwa Serwera: [PL]DreamCraft[FB+Surv] Cs-Dreams

IP Serwera: s43.mineserv.eu:16544

WhiteList: OFF

Sloty: 40 - jeśli będą gracze - server będzie full - dostaniemy więcej !!!

Wersja Serwera: 1.2.5

Adres Forum: Cs-Dreams

Server sponsoruje: MineServ

29uofa0.png

Ownerzy: NYCZu & Misc

Admini: KemiBoy12

Moderatorzy SnipzorN96, Utherkor & Glinczer

KidMod SnackxD

Jeśli kogoś pominąłem napisz na servie

:)

POSZUKUJEMY NOWYCH KIDMODÓW, MODÓW, ADMINÓW - MASZ DOŚWIADCZENIE??

NAPISZ O ADMINA NYCZu GDY BĘDZIE W GRZE!!

euh346.png

Tajne przez poufne :)

Lista pluginów NIGDY nie znajdzie się w internecie !!!

1zmpgyb.png

Aktualnie używamy texturepacka "Soartex".

Niestety nie wiemy czy będzie nadal rozwijany więc będziemy musieli szukać innego, lecz na dzień dzisiejszy zaleca się używanie tego właśnie texturepacka!!

Soartex TexturePack FanVer

UWAGA!! Potrzeba McPatchera

23tl3ys.png

1. Jak dostać działkę?

To bardzo proste, wystarczy o nią poprosić, a jeśli chcesz od razu po znalezieniu działki iść wydobywać surowce to stań na działece lub obok niej i wpisz /modreq dzialka <twojnick> - ktoś z administracji powinien w najbliższym czasie przydzielić ci działkę.

2. Gdzie mogę wydobywać surowce

Surowce jak i drewno zdobędziesz na mapie surowcowej do której teleport jest na spawnie. Jeśli masz problem z odnalezieniem go napisz do admina/moderatora

3. Jak zobaczę kto z administracji jest na serverze?

Wpisz /list - pojawi się lista wszystkich graczy, a każdy z ekipy ma prefix prze nickiem.

4. Mogę jakoś zdobyć nowe uprawnienia?

Tak, kupując Vipa lub napisać podanie o KidModeratora, który zyskuje nowe prawa po przejściu odpowiedniego egzaminu

5. Jak kupić VIP?

Niestety sprzedaż VIP zostaje zawieszona aż do wyjścia Minecrafta 1.3

6. Gdzie mam napisać podanie na KidModeratora?

Na naszym forum, w kategorii naszego servera w dziale Podania o KidModa

7. Jak zarobić pieniądze na serverze

To proste! Najpierw wpisujesz /jobs browse - liska dostępnych zawodów

następnie wybierasz zawód wpisując /jobs join <zawód>

2094zza.png

Serdecznie zapraszam na najlepszy server w sieci który nie padnie po 2 tyg jak inne servery!!!

Opublikowano

Serw zajefajny polecam

Zapraszam na niego bardzo miła atmosfera i miła ogarnięta administracja

Opublikowano

@up. Niestety Server jest offline, ponieważ hosting zmienia panel zarządzania serveram i maszyna na której server stoi, nie została jeszcze podłączona :/ Musimy czekać do czasu gdy administracja hostingu zakończy prace tymczasem bardzo przepraszamy za brak możliwości gry na naszym serverze :(

To się nazywa FAIL przy starcie servera :P

Ale mam ciekawą informację :) Zaraz po starcie maszyny postaramy się zorganizować jakiś event z diamentami jako nagrody :)

Tak więc zapraszamy do miłej gry na naszym serverze [jak tylko zostanie włączony]

@refresh

Server już OnLine!!! ZAPRASZAMY!

Opublikowano

Polecam ten server!! :) miła Atfosmera* polecam bardzo lubiana adminsitracja ,miła i pomagająca serdzecznie zpraszam was i wy zapraszajcie kolegów PAPA!! :)

Opublikowano

Dziękujemy, za wszystkie miłe opinie o naszym serverze.

Piszę ten post ponieważ MUSZĘ przeprosić wszystkich grających u nas graczy, za ostatnie problemy z serverem.

Niestety nie wiemy dlaczego server sam się restartuje, dlaczego znikają wam itemy, za to że server ostatnio był offline.

Aktualnie wraz z drugim adminem szukamy innego - lepszego hostingu bo aktualny krótko mówiąc robi nas w ch*ja :(

Więc jeszcze raz przepraszamy za problemy które były do tej pory i te które nastąpią .

Ps. Otrzymaliśmy w końcu dział na forum więc można składać jakiekolwiek podania, skargi, i inne .

Pozdrawiam

NYCZu

Opublikowano

Super serwer ! Miła i porządna Administracja ! bardzo fajny klimat ! Serwer ze snów ! Właśnie teraz lecę na niego i zapraszam gorąco wszystkich graczy minecrafta ! Opłaca się !!!

“Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy” ~Albert Einstain

Opublikowano

@Refresh!

UWAGA! Mamy już dział servera na forum cs-dreams ... Teraz tam możecie składać podania, skargi, zażalenia i inne!!!

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Refresh!

Ehh... Bardzo przepraszam wszystkich graczy którzy zawiedli się na naszym servie :(

Przepraszam, że server był niedostępny tydzień, lecz miałem pewne problem z internetem i nie mogłem podjąć prac "renowacyjnych" servera...

Teraz już mam internet, Aktualnie trwają prace nad przywróceniem servera do stanu działalności :)

Niestety startujemy z nową mapą i nowymi eq, ponieważ KTOŚ włamał nam się na serva i zniszczył dosłownie wszystko :/

Postaramy się nie doprowadzić ponownie do takiej sytuacji... Nie wiem komu zaleźliśmy za skórę, że nas tak potraktował, ale mam nadzieję, że to już się więcej nie powtórzy :)

Tymczasem zapraszam na Re-Open servera już w sobotę o godzinie 16:00 :)

Opublikowano

Server troszeczkę był OFF, ale już działa.

Zapraszam wszystkich starych graczy jak i nowych

W nagrodę za niebyt servera mamy dla was kilka nowości :

• PVPArena

Jak sama nazwa wskazuje

:) Dołączamy do gry wpisując na chacie /pa join

wychodzimy wpisując /pa leave

oglądamy wpisując /pa watch

• MobArena

Każdy to zna ale i tak wyjaśnię

:) Bijemy się z MOBami

Dołączamy /ma join

Wychodzimy /ma leave

Oglądamy /ma spec

•SpleefArena

Czyli znana gra w Spleefa

Dołączmy /spl join

Wychodzimy /spl leave

Oglądamy /spl watch

Serdecznie zapraszam i pozdrawiam i przepraszam za wyłączenie servera

NYCZu [H@] Servera

PS. Nadal poszukujemy Ekipy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

porombany server nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie grajcie n anim bo jest taki zrombany ze szok

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

porombany server nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie grajcie n anim bo jest taki zrombany ze szok

Może napisz dlaczego.

Co do server jest już zaktualizowany na wersje minecrafta 1.3.1

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy. Jeżeli cały czas będzie takie zainteresowanie serwerem (jest prawie cały czas pełny) zostaną zwiększone sloty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...