Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Klucz w wersji RU, czy ktoś gra na takim ?

K4but0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ochotę kupić BF 3 lecz trochę szkoda mi 120 zł na wersję pudełkową. Myślę nad kupnem klucza w wersji RU. Kiedyś już grałem w COD BO też był w wersji rosyjskiej i wszystko było ok. Tutaj macie link do aukcji:

http://allegro.pl/battlefield-3-cd-key-klucz-pc-automat-24-7-origin-i2423559201.html

Co o tym sądzicie ? Dużo osób kupiłi, 0 negatywów to raczej klucze są sprawne. Tylko jak z kwestą banów ? Czy gra jest legalna jeżeli bd grał na rosyjskim kluczu ? Mogę dostać bana, albo czy ktoś z MPC gra na RU kluczu lub grał i dostał bana ?

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Nie nie dostaniesz bana ponieważ nadal to jest gra ale jesli bedziesz cheatowal to dostaniesz normalnego bana typu pb wiec nie masz sie o co bać . ps.zbieram lajki

Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

Opublikowano

.... Żeś mi pomógł.. Jak bym nie wiedział, że za hacki są bany. Dużo było lamentów na necie, że ludzie podostawali bany za rosyjskie klucze. A jeżeli używam bota do metka to Origin może to wykryć i mogę dostać bana za hacki ?

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Za rosyjski klucz nikt nigdy nie dostał bana. Wszelkie plotki, że za rosyjskie klucze są bany, blokady regionalne czy coś- to TYLKO plotki.

Wpisujesz klucz w Origin, pobierasz i instalujesz grę, pobierasz i instalujesz spolszczenie i grasz ile chcesz !

Bana dostaniesz jedynie za nie umiejętnie używane, lub wykryte haxy do tejże gry.

Opublikowano

Polecam, sam mam wersję rosyjską i działa ona w 100% na dodatek można ją bez problemowo spolszczyć.

PL_MAG.png

CPU: A64 x2 4200+ @2,74GHz

GPU: Zotac GeForce 9600gt Turbo 512MB

RAM: 2,5GB @200 MHz

Power: Fortron 400W

Opublikowano

Może stać się jest że np. za 3-4 miesiące EA przyczepi się do ciebie, że grasz na ruskim bf3 z ip PL i potem np. cię zablokują? Ja wolę nie ryzykować i kupić z 3kropki za 90 zł

Nie mówcie mi że mnie powaliło albo coś ale tak może być

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...