Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PermissionEx, iChat, ranga

Gość Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak masz w permissions range gracz masz coś takiego (chyba) default to tam wpisujesz "true" i powinno być git :)

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Wejdź w folder plugins --> permissionsex --> permissions.Tam gdzie masz rangę gracz wpisze default: true i to wszystko żeby ranga gracz była domyślna.

mca.png

Pijawka || Pijawka II || Pijawka III ||

Opublikowano

Dzieki macie po like

Mam nastepne pytanie

Mam ustawione kolory w permissions np &c ale nie widać tych kolorów na serwerze przy nicku lub prefixie jak zrobic zeby bylo widac ?

Opublikowano

Jeśli jesteś op'em musisz dać komuś tą range ;) jak coś to komenda /pex user <nick> group set <grupa> jeśli nadal nie masz kolorków, to widocznie nie masz zainstalowanego pluginu HeroChat lub iChat ;)

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

mam iChat jak i PEx mam też SetRankPex

Ale jest problem to jak daje w plikach permission

Admin

permission:

- '*'

Oczywiście z odstępami i tak jak powinno być, jednak wywala mi błąd Intel server error a jak dam wszystkie liniki do kazdego pluginu dostep zamiast '*' to pojdzie normalnie ... o co chodzi ?

Opublikowano

W iChat ustawiasz jakie chcesz kolory. Obczaj config. Bym Ci podał dokładnie gdzie to jest, ale hosting mojego serwa padł i nie mam jak wejść. Poszukaj, na pewno znajdziesz. Liczę na like ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...