Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jakie ulepszenia

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są 3 magazynki w cenie około 2000...A na magazynkach świat się nie kończy, są jeszcze kolby.Chce konkrety (czyt. nazwy).I żeby starczyło na magazynki i na kolbe.Aha, i jeszcze poziom od którego się to odblokowuje.Poczekam na propozycje innych graczy.

461151420292002410470.png
Opublikowano

@Up

A ja Ci powiem, dokup "alt" do klawiatury.

@Topic

Tu chodzi o tysiące, nie wiem kto by się tego nie domyślił.Dopisałem "K" dla ścisłości, a nawet moge za chwile "2,500".

Nadal czekam. Nagrodzę wszystkie odpowiedzi na temat "Lubię to" po zamknięciu tematu.

Opublikowano

@up Nie na temat... tak po za tym co nas to interesuje...

@Topic Kup coś do tych 2,5k co dodaje jak najwięcej acc. Obojętnie co nie mogę teraz sprawdzić i powiedzieć ale wejdź, sam sprawdź i jak chcesz to się poradź.

Opublikowano

Napisałem podobny temat na forum gry (z tego oficjalnego niby) i stwierdzili abym kupił Casket magazines i tactical stock, ale starczy tylko na jedno no więc kupie Caket mags (także polecone).Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...