Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Fiora vs Darius

BonieQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darius jest offtankiem, ale Fiora jak się nafeeduje to niszczy tak szybko jak AD carry, z tiamatem w TF ulti i penta kill, no i trudno jest ją zabić jak ma te 2 bloodthirstery. Polecam fiorę.

Opublikowano

To tak

Darius

Dobry w Early

Wytrzymały

dobre CC

Ultimate odnawia sie po zabiciu z niego przeciwnika

Fiora

Dłużej postoi na linii od Dariusa

Dobra pod pościg (2xQ)

Silna w 1v1

Podczas działania ulti nie do trafienia

W 1v1 robimy (R+E+Q+Q) i ogolnie pewny kill

Biernie wzrasta AD z W

Kupiłem fiorę bo jest w rotacji i nie żałuje świetna postać :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Kurde wnerwia mnie to że gdy gram Fiorą to ciągle mi dobijają i też łatwo mnie zabijają ;/ :D

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

@up O kolego to coś Ci chyba cienko idzie jak ja gram fiorą wszystkie fragi moje. Mam ją od miesiąca najlepszy mecz 17/1/15.

Jak już wspomniałem posiadam fiorę, ale i dariusa. Cóż ja mogę powiedzieć grając dariusem gdy na lane mamy jakiegoś papierka (mówię tu o normalu nie ranked)

np teemo z rónkami pod troszke ad i armor pene z q robi zniszczenie 3lvl prawie pewny kill. Po lodowym młocie ciężko go dość zabić i ma ten swój dmg.

Podsumowując Darius to przyjemna postać łatwo kille wpadają dzięki ulti. Fiora to jest killer : D. Przy dobrym buildzie robi sieczke w team fighcie i 1vs1 wygrywa z każdym kto nie ma thornmaila ;p. Minus to jest taki, że nie ma żadnych cc ani escape. Postacie są równe sobie zależy co preferujesz offtanka/Pure ad

Opublikowano

To zalezy jaki typ championow wolisz Flora jest typowywop postacia do starcia i bardzo dobrze sobie radzi w starciach 1 vs 1 i posiada zarabiste ulti ,a darjus jest postacia Tank/Nacieranie na poczatek jest zarabisty bo ma poterzne skille i Buff jego jest bardzo przydatny na paczatku rozgrywek

Opublikowano

Polecam fiorę, jest to świetny ad carry, który kosi w early jak i w late.

Do tego mogę dać Ci mój build:

• berserkerki / widmowy tancerz / krwiopijca / infinitka / widmowy tancerz / czarny tasak , ostatni szept

@mrspritex1

kpisz sobie?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Darius:

-swietne CC

-jeden z lepszych pasywów w grze

-offtank

-ks z Q i ulti ;)

-Podczas ucieczek dobrze sobie radzi :) (skill z E)

Cześć, zagraj ze mną w League Of Legends już teraz! Link do rejestracji oraz pobrania gry:

signup.leagueoflegends.com/?ref=4f97a92eda2e2239679944

Opublikowano

Kupie tego Dariusza na publicznej becie lola przetestuje go tam i jak mi się spodoba to go sobie kupie :)

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

@up O kolego to coś Ci chyba cienko idzie jak ja gram fiorą wszystkie fragi moje. Mam ją od miesiąca najlepszy mecz 17/1/15.

Jak już wspomniałem posiadam fiorę, ale i dariusa. Cóż ja mogę powiedzieć grając dariusem gdy na lane mamy jakiegoś papierka (mówię tu o normalu nie ranked)

np teemo z rónkami pod troszke ad i armor pene z q robi zniszczenie 3lvl prawie pewny kill. Po lodowym młocie ciężko go dość zabić i ma ten swój dmg.

Podsumowując Darius to przyjemna postać łatwo kille wpadają dzięki ulti. Fiora to jest killer : D. Przy dobrym buildzie robi sieczke w team fighcie i 1vs1 wygrywa z każdym kto nie ma thornmaila ;p. Minus to jest taki, że nie ma żadnych cc ani escape. Postacie są równe sobie zależy co preferujesz offtanka/Pure ad

ja wczoraj gralem fiora (gram nia od 3 dni ) staty 34 -2-5

Polecam fiore

Opublikowano

Polecam fiorę, jest to świetny ad carry, który kosi w early jak i w late.

Do tego mogę dać Ci mój build:

• berserkerki / widmowy tancerz / krwiopijca / infinitka / widmowy tancerz / czarny tasak.

weź nie doradzaj źle ,plox :( pewnie do akali bierzesz doran ringa :(

@top

Darius .Swietny bruiser, build prosty, true damage z R ,DoT z passywu.Polecę go.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...