Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy nie mogę się zalogować do gry

Viktor11PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym że mam 3 postacie ale moge grać tylko dwoma bo jak chce wybrać 1 postać (16lvl itemki i zbroja z eventu) to pisze mi że mam problem z internetem

Proszę o pomoc !

post-498021-0-98499600-1340446822_thumb.jpg

1389978070-U498021.jpg

Opublikowano

na inne postaci się logujesz normalnie ? tylko ta 1 zbugowana ?

nie mam bladego pojęcia w czym może być problem...

byłeś nią może na jakiejś eventowej lokacji ? i musiałeś szybko wyłączyć grę albo coś takiego ?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

A wykluczyłeś to, że mogłeś zostać zbanowany? :) proponuje napisać do supportu, albo na forum głównym gry.

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Opublikowano

nie jestem zbanowany :)

napisałem do supportu

uważam że to te itemki które mi sie skończyły a były tylko na 12h

@@UP

tak tylko ta 1 zbugowana :(

1389978070-U498021.jpg

Opublikowano

A wykluczyłeś to, że mogłeś zostać zbanowany? :) proponuje napisać do supportu, albo na forum głównym gry.

no jak zbanowany jak inne postaci działają ;) jak dostajesz bana to na konto a nie na postać.

pisz na forum, tam ludzie prędzej Ci pomogą, a nie wyślą Ci krypt że masz sprawdzić połączenie internetowe...

nie dawno pisałem do nich że zapomniałem daty urodzenia którą podałem przy rejestracji.

podałem im ID, mail, stare hasło, sekretne pytanie oraz odpowiedź, ogólnie wszystko co potrzeba, a oni mi odpisują że mam im jeszcze podać datę urodzenia to zresetują mi hasło za mnie...

nosz kurrrrr....

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

nie dawno pisałem do nich że zapomniałem daty urodzenia którą podałem przy rejestracji.

podałem im ID, mail, stare hasło, sekretne pytanie oraz odpowiedź, ogólnie wszystko co potrzeba, a oni mi odpisują że mam im jeszcze podać datę urodzenia to zresetują mi hasło za mnie...

nosz kurrrrr....

hehe, tak offtopowo to przypomniała mi się historia babki, którą okradli z dowodu osobistego. Baba idzie do banku, mówi że nie ma dowodu, że skradli itp. a Pani mówi jej że nic nie może z tym zrobić, ale mogą zaoferować jakąś tam promocje (chyba tak to było), babka która okradziono mówi że chętnie przyjmie, a ta prosi o dowód :)

no jak zbanowany jak inne postaci działają ;) jak dostajesz bana to na konto a nie na postać.

Nie wiedziałem, myślałem że mogą banować na konto :)

@topic

Tak, zostaje możliwość że te itemki Ci "zbugowały" konto, bo innej alternatywy nie ma.

Opublikowano

A może poczekaj aż support Ci odpisze? powinni odpisać i pomóc w tej sprawie, chyba że mają w du*ie graczy, jak w większości gier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...